torsdag 29 mars 2018

Sand mellan tårna

Då man reser så vill man ju föreviga sina barn på foton från olika vinklar och olika platser.Tycker om att ta foton nere vid olika beacher och tycker det är så fint att fota kidzen vid havet.



I Fort Lauderdale så blev det en serie beach foton av kidzen som står och njuter att får trycka fötterna ner i den mjuka sanden och få sand mellan tårna, höra havets brus och känna vågorna som sköljer fötterna.




Ja dessa kidz har nog fått se en massa  fina ställen jämfört mig själv då jag var i deras ålder.....jag hade fått uppleva Sverige. Vi reste aldrig på utlands semester med mina föräldrar Men som sagt jag började resa på egenhand då jag var 19 år  och första egna resan  var till Florida, Miami.Efter den resan var jag biten och visste redan då att mitt liv kommer att vara fyllt av en massa resor i den mån jag har möjlighet att resa.





Med föräldrar som reser så blir det ju automatiskt att kidzen får se världen och man märker ju redan med våra kidz att dom längtar lika mycket som oss att åka på äventyr. Men som sagt att resa med barn betyder ju inte som sagt att man måste åka till andra sidan jordklotet....man kan resa och se en massa i sitt eget land.Vi gillar hellre att resa utomlands.





Här kommer en härlig bildseria av Jaromir och Michelle då vi var nere vid beachen i Fort Lauderdale i februari. Gissa om vi alla längtar tillbaka.






Man kan nästan höra havets brus ända hit och känna den varma vinden som blåser.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar