torsdag 15 mars 2018

Vill ha en solstol

 En dag som jag helst bara skulle ha legat under täcket och inte gjort något....känner mig så trött och orkelös. Just hem kommen från semestern och redan kraften slut...ja säg inte annat.







Som jag skrev att vardagen kommer så snabbt emot och då det är tusen trådar att hålla i så undra inte på att det tar på krafterna....oj om man ändå fick lägga sig ner på dessa solstolar och stiga upp sen då man känner för. Tror det inte skulle bli i första hast jag skulle lämna dom ....nej jag skulle fylla på med mera böcker och bara sova ,läsa ,sova och läsa.

Dessa foton tog jag då vi var på Haiti/Labadee





Bara få lämna allt ansvar bakom sig och inte ha ett ända måste i sin vardag...annat än  att äta  och skita !!!

Ni kan säkert läsa mellan raderna att jag verkligen nu är trött. Tycker ibland att mina lediga veckor bara rusar förbi för att jag skall hålla i alla trådar om jag ändå fick vara helt ledig en hel vecka och få göra precis det jag vill....skulle vara så skönt.

Ett jäkla plockas upp efter alla hela tiden, så ska det bäras mat hem ,så ska det fixas mat åt hela kompaniet , disk ,  idag har jag städat hela dagen och bykt och ALLT detta tar ju aldrig slut .....oh fy fan vad jag blir slut.

Det är läxor med kidzen ,det är att passa tidtabeller ,det är att sköta farsgubben och städa hans krypin....ni förstår säkert varför jag vill fly och ofta....att bara få mysa på hotell där någon kommer och städa undan efter mig. Bara få äta gott som någon annan fixar och bara få sitta då andra plockar undan efter dig ....alltså det finns inget annat bättre än att få bli upp passad då man själv dagligen passar upp en hel hög andra både hemma och på jobb.

Skall verkligen detta år försöka så mycket som jag bara kan försöka njuta av möjligheten att få bli uppassad....har redan en del inplanerat i kalendern....som ni vet så älskar jag bo på hotell.

Nu är det bara att tuta och köra och gasa på.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar