söndag 25 mars 2018

Robotdrinkar

Att beställa drink från en robot är väl inte så vanligt men vem vet i framtiden om det kanske är sådana som blandar  drinkar åt alla partypeople på nattklubbarna.




Förra året då vi kryssade med Harmony så stog vi bara och titta på då robotbartenderna fixade drinkari Bionicbar men denna gång hade vi lovat kidzen att dom skulle få beställa varsin drink. Där fanns en hel del alternativ på alkoholfria drinkar.


Först börjar man med att sätta sig ner brevid en ledig dataskärm och klickar på start sidan.Sen använder man sitt Seapass kort som gäller som betalningskort/hyttkort på hela resan. Jätte bekvämt än att gå runt med plånbok,hyttkort osv...nu behöver du bara som sagt ditt Seapass kort.




Sen kommer det då fram olika alternativ på skärmen av alkoholdrinkar och alkoholfria drinkar och sen är det bara att följa instruktionerna. Kollade inte prisen på drinkarna men dom alkoholfria var runt 5 dollar.





När du knapprat in vilken drink du vill ha så börjar roboten arbeta....söker mugg ( drinkarna kommer i plastmugg) sen söker den dryckerna som den skall ha i drinken uppifrån taket (flaskorna är upponer svängda) sen börjar den mixa drinken och så häller den upp i muggen.Sen är det bara att lägga Seapass kortet på de numret som drinken finns på och så kommer den automatiskt fram till dig.




Ja får se om det kommer att vara framtidens melodi...i alla fall fick drinkarna gokänt av kidzen.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar