torsdag 22 mars 2018

Ett färgsprakande "hotell"

 Man kan nästan prata om att dom stora lyxkryssarna är som flytande hotell och sprakar i en massa färger. Det är så super fint då skymningen faller och alla lampor tänds överallt och man går omkring på deck i den ljumma vinden och ser på allt detta färspektakel .

Har ju en massa liknande foton i mitt arkiv som nu men det är ändå alltid roligt att gå runt och fota och alltid hittar man några nya detaljer som man inte sett förut.

Jag tycker otroligt om alla dessa färgeffekter, neonbelysning osv.....tror också därför Las Vegas är en av mina favorit städer. Fast jag varit där massor med gånger så är det alltid lika mäktigt då kvällen kommer och staden blir som en helt annan plats en den är dagstid. Har sagt det förot och säger det igen.....om ni vill uppleva en stad som aldrig sover , spel , party, show ,konserer....ja allt...åk till Las Vegas.

Det är ju så roligt och se hur just dessa kryssningsfartyg , städer osv blir som helt andra ställen då kvällen kommer och du ser allt i en annan färgskala.

Det är så fint att gå runt och se dom upplysta poolerna .

Här får ni er ett litet smakprov hur det kan se ut då det blir mörkt ombord på den mega fina Harmony of the Seas.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar