söndag 11 mars 2018

Full fart ner i röret

 Om man gillar fart och höjder då skall man prova på Ultimate Abyss. En rutschkana ombord på Harmony som börjar på deck 16 och tar dig ända ner till deck 6. Det var Jaromirs favorit han for ibland dit helt ensam för att åka.





Resten av familyn åkte men jag var en mes...tyckte inte jag kände för att prova den. Jag har ju absolut inte varit rädd för något förr men ju äldre man blir desto mera tänker man på vad kan hända. Som jag också berättat förut att jag aldrig förr var rädd att flyga...men nu kan jag nog ibland känna lite rädsla och obehag då man skall upp dit i luften. Men vågar jag mig inte dit så har jag inte möjlighet att se världen.




Denna rutschkana finns på Harmony of the Seas och nu också på den nya ...Symphony of the Seas. Kidzen sa att det var häftigt att åka i den för där finns en massa blinkande ljus på vägen ner inne i röret och en massa ljud effekter.





Kanske jag borde vara modig nästa gång och i alla fall en gång ta mig ner i Abyss....ifall vi kryssar med någon av dom fartygen som har denna rutschkana.




Då du åker ner i denna så sitter du inne i en typ säck eller hur jag skall förklara och det lär vara på en del ställen rätt brant och sen är där nog rätt bra med fart.Så alla ni som någon gång tänker kryssa med nån av fartygen där Abyss finns så modiga dit bara och ställ er i kön. Om jag någon gång vågar mig ner i detta rör så skall jag absolut ha bildbevis och det skall ni nog få läsa om på bloggen.




Kanske jag tycker så mycket om den att jag och kidzen hela tiden är där och åker.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar