lördag 17 mars 2018

Nick...vi kommer alltid minnas dig.

 Fick idag ett samtal som spolade tiden tillbaka till den ödesdigra dagen i februari då 17 personer miste livet i skolskjutningen i Florida varav en av dom var våra vänners son som bor i Florida.




Samtalet som kom idag var av min vän Annika...tänk var härligt att få höra hennes röst och pratas vid efter allt det tragiska som hänt. Tänk vad härligt nuförtiden då man via Whats up kan prata gratis med vänner på andra sidan jordklotet. Har egentligen inte riktigt tänkt på att ringa dit via whats up för det är ju alltid tidskillnaden man skall tänka på så jag brukar alltid texta.

Ni som följt min blogg visste ju att vi skulle och hälsa på Annika och hennes familj före kryssningen men ödet ville annat. Istället för glada dagar med gänget så blev det ett tårfyllt farväl av deras kära son Nick. En ung trevlig kille som vi inte han träffa så många gånger men som gjorde ett fint intryck på oss. Han var glad ,trevlig , artig osv....med andra ord en fin kille på alla vis.

Synd att det inte är att bara hoppa i bilen och köra till Annika och hennes familj och ge dom en stor kram ,  tänk att bara kunna åka över och säga hej och vara nära. Nu är det flera av hennes nära och kära från Sverige som kommer åka över i olika etapper för att hälsa på. Känner för att jag  själv i något skede vill  ta mig dit och hälsa på dom då jag har ledig vecka...men det får bli lite längre framöver.



17 ljus tändes....ett för varje offer och Nick´s ljus fick lysa i det finaste klarblåa vattnet


Så denna gång var vår Florida resa mixad med både glädje och sorg....vi fick vara med om en vacker men sorglig minnes stund för Nick. Men nu efter åt känns det jätte skönt att vi fick vara med och ta farväl av honom och likaså vara nära hans familj och hans släktingar från Sverige.

Allt känns ännu som en ond mardröm som man hoppas kunna vakna upp ur och allt skulle vara som förr ....men tyvärr så är det inte så.

Vet att ni Annika , Mitch och Alex har ett bra socialt nätverk runt er som ger er stöd då stunderna känns tunga men ni skall veta att vi tänker på er hela tiden och ni är i våra tankar och vi finns också för er fast vi är lite längre bort.




Den sista meningen i detta inlägg är egnad till Nick och lyder så här.....

Vila i frid kära Nick. Vi kommer alltid minnas dig med glädje och är glada att vi fick lära känna dig fast din tid på denna jord blev alltför kort.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar