lördag 10 mars 2018

Golfa ombord på ett fartyg

 Skrev i förra inlägget om hur mycket det finns att göra ombord på dessa kryssninsfartyg... dom här som är så här mega stora har ju ännu mera aktiviteter. Glömde kanske poentera att man kan ju också spela pingis ombord.

Skall lägga in en bildserie då vi tog en mini golf match och fast jag hade fullt upp med att vara fotograf så tro det eller ej så vann jag vår match.
Kidzen tyckte jätte mycket om och spela golf och ibland for dom dit på tumis och spela.Sen ibland for vi på kvällen och spelade minigolf....det var så mysigt då alla lampor lös och ljummen vind svepte förbi där på akterdeck.

Oj om man ändå hade fått bli där några extra veckor...skulle ha passat mig helt perfekt.

Jag tror det säkert är många som undrar varför det oftast är bara foton på min family och sällan jag själv är med....alltid någon selfie nu och då av mig...men sällan foton där jag gör något. Nu är det så att resten av gänget inte har nån större lust att fota så jag orkar inte hela tiden säga att fota nu när jag står här, fota nu då jag gör detta osv. Därför blir det nästa alltid bara foton av dom andra.


Nu fick jag faktist kidzen ibland och knäppa lite foton av mig med den påföljden att många sk lyckade foton av mig var helt suddiga när dom har så brådis att knäppa och ännu till står och gapskrattar.Det skulle vara roligt att ha nån med som verkligen tycker om och fota och just fota sådana ögonblick som kommer helt spontant för sådana ögonblick kan jag inte fota av mig själv.
Kanske det kommer med någon frivillig och assisterar fotograf nästa gång vi åker på kryssning

Men i alla fall så blev det en bildserie ( utan mig ) då vi var och golfa....kolla in alla fina detaljer på golfbanan .....med palmer, snäckor ,båt, små sälar....mysigt.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar