onsdag 28 mars 2018

Ny energi = IKEA


Igår for dagen med sådan fart att man kan kort och gott säga att jag passade upp alla andra och själv var jag helt slut då kvällen kom.
Nu skall jag beskriva gårdagen i ord hur programmet for.....först väckning  4.30 och körde Mikko till jobb, sen var det kidzens tur 8.20 till skolan...då jag kört dom så kom jag hem för att kl 13  åka med Jaromir till tandläkaren...efter det for vi till farsgubben och packade. Han skall nämligen på intervallvård denna vecka så vi får lite pusta ut.

Då vi kört han till intervall så kom vi hem och lagde mat....efter maten skulle jag igen köra till andra sidan stan för Jaromir skulle på hiphop träning....efter det förde jag han hem och sen hade klockan redan blivit 20 sen skulle jag ännu och handla.

Så ibland brukar jag fundera på sådana som bor ensamma och är utan man och barn och bara kan rå om sig själva....visst skulle det vara skönt ibland att bara få göra det man vill , när man vill.

Men skit i det ...idag var gårdagen redan glömd och idag var jag redan superladdad för MITT eget program.....nu vill ni säkert veta vad får en kvinna och hitta ny energi....nå IKEA såklart.





Det blev att gå runt och njuta av alla  prylar som fått härliga vårfärger.....oj vad jag älskar att inreda.Så fort det börjar gå mot vår så så skulle jag kunna förnya allt i vårt hem...men som sagt då vi har nästan allt vitt så går det och ändra på inredningen genom att tex byta färg på tex dynor,ljus,blommor osv.

Oj vad det börjar se vår och somrigt ut här hemma ....längtar ännu att få ta den sista finslipningen på balkonginredningen....men det måste bli varmare så jag kan pryda den med lite blommor.Kommer foton i ett senare skede då jag börjar få allt klart.

Oj det blev så fräscht här hemma......nu är det bara beachen som fattas för tema och färgerna i år passar ihop med beach style.

En högtid som jag inte brukar pynta så mycket till... det är påsken. Vi brukar ha lite påskgräs och björkvistar ... nu har vi ingetdera....men nog kommer påsken ändå.

Ja gott folk visst är det tur med IKEA....känner mig så nöjd med mina fynd till hemmet och full av energi så nu är jag redo att ta emot påsken/våren.

Kommer att komma några inlägg ännu av vår resa med Harmony men ni som börjar tröttna på att läsa om kryssningar i Karibien så lovar jag att snart byter jag helt miljö.Jag och Mikko skall nämligen ut på tumis och resa till en plats som jag nog inte hade trott att jag skall besöka. Men med super fynd av flygresa och bra pris på hotell så måste man nog  snusa sig runt i detta land också...vilket land det gäller får ni veta snart.

Om ett par veckor skall vi flyga iväg på en minisemester bara han och jag....skall bli roligt och bara ha tid för varandra...i denna hektiska vardag behöver vi också tumis tid ibland. Ni känner väl att det börjar vara vår i luften...love is in the air!!

Oj vad vi skall njuta ...spatsera runt kommer vi att göra och så skall jag fota mycket, vi skall äta gott och sen bara slöa på hotellet och njuta av att inte behöva göra någonting eller passa upp andra...nu  är det vår tur att  bli uppassade.

Mera reseinlägg väntar ...då en resa är över väntar följande bakom hörnet....så är det då man är helt reseberoende. Ni kan googla på ordet "Vagabond Neurosis"...så djupt har jag ännu inte kommit att jag skulle lämna jobb och min man/ familj för att få resa....men som ni ser så offrar jag nog en stor del av min lediga tid och ekonomi till resor....men i gengäld får jag härliga minnen för livet.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar