onsdag 21 mars 2018

Karusellkvällar

"Äta karamell och åka karusell...." den låten har säkert många sjungit och det gjorde vi också ombord på Harmony of the Seas. Vi sjöng ,skrattade och hade super roligt med kidzen ...vi fösökte varje dag hinna och åka karusell.Det blev ofta lite senare på kvällen och då var det så mysigt med all belysning och så den roliga karusell musiken som gör att man verkligen får stämningen på top.

Denna karuselle finns på alla Oasis klass fartyg (Oasis ,Allure, Harmony och nu också Symphony ) och den är unik av sitt slag för den är helt handgjord. Superfina djur som dom har lagat från början till slut. Har faktiskt sett en dokumentär på tv då dom visade hur dom gjorde denna karusell.

Nu har vi då åkt tre av dom karusellerna och nu fattas ändast den 4:e ombord på Symphony....men visst finns det i planeringen att vi skall kryssa med den också i något skede så då blir det igen karusell kvällar.

Karusellen finns i aktern på fartyget på deck nr 6 och hela detta området heter Boardwalk....där finns också klätterväggar, affärer, matplatser, aqua teatern.

Man vår åka karusell hur mycket man vill då den är öppen så visst blev det under veckan en hel del åkas och mera skulle vi ha åkt om vi skulle hunnit...men som jag skrivit...där finns så otroligt mycket att göra så vi brukar inte hinna med allt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar