onsdag 21 mars 2018

Varför jobbar jag??

 Det är sådana här gånger jag vet varför jag jobbar.... surffar runt i mitt foto arkiv och tittar på foton från vår senaste resa och det värmer i hjärta. Det är ju just därför jag jobbar så jag får vara med om allt detta som händer utanför mitt jobb....att se och besöka en massa fina platser.



Skulle jag nu vara arbetslös så skulle jag inte mycket behöva planera resa efter resa som vi gör nu . Inte kunde jag  heller som små företagare drömma om något sådant. Men då  jag fick jobb på sjön så ändrades allt....nu har jag/vi möjlighet att se oss omkring i världen. Ännu till ett jobb med mycket ledigt ..tänk hur mycket jag kommer hinna se sen då kidzen är stora och jag kan boka mig en mini resa på min lediga vecka nu som då.


Just nu ligger jag i sängen i min hytt och längtar tillbaka till kryssningn i Karibien...lovar att det var mycket tystare att vara ombord på Harmony  än Grace.

Ni kan säkert gissa hur det låter just nu i hytten då vi har haft en ordentlig vinter och verkligen ordentliga isar.....skrapar något så otroligt mot skråvet. Vi har ju inte på många år haft sådana isar som vi har nu så man är ju så ovan med detta ljud.
Men jag sover nog helt gott bara jag fått tag i sömnen ..mig stör det inte. Men det finns dom som säkert tycker det för sådant förskräckligt oljud att det inte går att sova.



Men efter  några månader så kommer vi inte ens att komma ihåg detta oljud för då är våren redan kommen...hoppas jag.




Fotona är tagna på Harmony of the Seas på deck nr 16....tyckte det var så skönt och sitta där akterut och dricka kaffe  och bara blicka ut över dessa magiska färger....så lugnande. Har berättat förut att jag inte dricker kaffe ...men då vi är ut och reser smakar det så gott. Då jag brukar vara i Kalifornien så åker jag ofta och söker mitt morgon kaffe från Starbucks och kör ner till beachen och sätter mig på en bänk och njuter.

Nu skall jag jobba mycket och också försöka jobba så mycket extra jag har möjlighet till för det är redan mycket inplanerat i kalendern.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar