tisdag 13 mars 2018

Känner värmen hit till Finland

 Dagar som denna  dag....regn, grått, halt, slask då är jag verkligen lycklig att jag ett fotoarkiv som är fyllt till max med en massa härliga foton på en massa fina beacher och ett hav som är så turkost så du inte tror dina ögon då du står där på stranden. Nog finns det så otroligt fina ställen på jorden och då har jag nog inte sett dom bästa beachena ännu och säkert många som jag aldrig ens kommer att se.





Älskar och öppna mina foton och se på allt vad jag fått vara med om och härliga saker jag fått uppleva....sådana dagar som vi hade idag så sitter jag nog och tänker igen en gång.....varför kan jag/vi inte ha möjlighet att få fly vintern och komma en sväng till Finland under våren/sommaren.



Jag blir så deppad av detta klimat....vem vill ens gå ut i  detta ösregn och vägarna är som  värre isbanor...oj om man ändå fick tryck ner foten i mjuk sand och ljummet vatten.






Jag vet att många säkert tänker ....men du var ju just och resa och fick trycka ner mina fötter i mjuk sand. Men då jag aldrig får nog av det ...skulle ju kunna trycka ner dom varje dag i den där sanden. Pratade med en arbetskompis då jag var på jobb som älskar att resa/kryssa lika mycket som jag och min family och så sa jag åt han....månne man kan vara rese addicted....kom ett snabbt och rappt svar från han ..ABSOLUT kan man det.



Vi är lika båda två att vi måste hela tiden vara ett steg före och hela tiden ha några resor intryckt i kalendern för att få lugn och ro....men hellre beroende av resor än tobak , alkohol eller ännu värre ..droger.


Nu vill jag dela med mig av dessa härliga foton åt er alla som haft en deppig dag tack vare vädret....sett er ner och njut och dröm er bort. Känn värmen hit till Finland.





Skall ännu poentera att dessa foton är fotade på Macho beach på St Maarten. Bechen är inte så stor men rätt så populär för det är ju där som flygplanen kommer jätte låg då flygfältet är helt nära beachen.Skall någon dag lägga in en fotoserie som jag fotade då ett plan flög över oss.







Vi har varit till Maho beach förut  med Mikko men det var kidzens stora dröm att få se denna beach nu då vi skulle till St Maarten.....nästa gång om det blir att åka till St Maarten så vill jag nog se någon annan beach.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar