lördag 7 oktober 2017

Dom kan i Österbotten!!!

 Visst mår kroppen bra då man emellan alla vardagsysslor och jobb får göra roliga saker...igår som sagt var jag till Nightclub Vogue och lyssnade på ett av mina favorit band One Desire.Ett  finländskt band  från Österbotten/Vasa som släppte sin debut skiva i början på året.Dom kan nog dom där Österbottningarna!!Sångaren (Andre Linman) sjöng förut i bandet Sturm und Drung ,deras låtar brukar jag ännu lyssna flitigt på.

Gillar också stilen på låtarna som One Desire har...och sen har dom också fina ballader.Dom sjöng faktiskt i går en av Sturm und Drungs absolut bästa låt (enligt mig) Indian... det går kalla kårar då man får lyssna till den live.


Kommer absolut någon gång igen gå och lyssna på One Desire om jag råkar ha passligt.Detta inlägg kommer jag fylla upp med en massa fina foton som jag tog och sen fixat med mitt nya redigeringsprogram.Alltså det är så förbannat roligt att fixa och trixa med foton....och gillar superstarka färger och här kommer dom verklige fram....kunde ösa på lite extra färg då jag redigerade.

Så alla ni som gillar denna grupp ...här kommer det mycket foton!!!


     Här är från Nightclub Vogue på Grace....tycker om färgerna som jag fick fram med detta foto.










 Detta foto tyckte jag blev coolt med alla färg effekter...dom hade mycket fina olika färger som dom kombinerade under showen.







               Först stog jag på övrevåningen en stund och knäppte bilder ....men sen for jag på nedre våningen och fick lite närmare foton av dom och i lite olika vinklar.
Det är roligt att fota konserer då man får en massa ljuseffekter i fotona.






          Det är ju inte alls så tokigt att jobba som hyttvärdinna.....man får många trevliga pratstunder med en massa olika,trevliga artister.Tack Andre för denna selfie och en trevlig pratstund.



                        
                                         Lycka till med ert nya bänd One Desire....och tummen upp!!!




                                   Här är deras nya skiva och deras låtar...helt i min smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar