lördag 14 oktober 2017

Konstverk av Cake my way

Som ni vet så fördriver jag mycket tid på datan ....och nu då kidzen är så stora och har sitt eget program  och Mikko jobbar mycket så kan jag med gott samvete sitta och surffa hur mycket jag vill och min blogg tar ju också en del av min tid ...men älskar att blogga så räknar inte på hur mycket timmar jag lägger ner på den...det är min hobby. 




Sen då man tittar ut och ser på vädret så känns det ännu bättre att mysa här på soffan  med datan i famnen.

Surffade lite runt på Fb och det dök upp en massa fina foton på bakverk...så otroligt fint gjorda.Har längre redan beundrat alla hennes bakverk och nu slog det mig ...jag vill skriva ett inlägg om just detta ... hennes bakverk!!







Jag skrev och frågade om jag fick skriva ett inlägg och låna bilder/foton av henne och det var helt okej.Vi gör inget samarbete utan detta är helt på mitt initiativ att skriva om hennes konstverk.





                                 Morotskaka med choklad




Skall lite mera berätta om var hon finns....Rittu finns på Kimitoön med sitt lilla nybörjade hembageri  Cake my way.Hon har länge haft intresse för att baka och hennes stora passion är just att fixa,trixa,prova och hitta på en massa olika recept och gör nog så otroligt fina jobb...kolla fotona.




Choklad+mint









Tyvärr kan jag inte skriva om vad alla hennes bakverk smakar för har tyvärr inte haft vägarna ditåt att jag kunnat köpa mig nåt mumsigt av henne.Men förr eller senare skall jag nog absolut dit och smaka på hennes godsaker....det lovar jag och lovar också att komma med ett nytt inlägg från Cake my way sen då jag mumsat i mig allt möjligt gott som finns till försäljning.
Men kan redan enligt fotona garantera att det nog inte är någon B klass bakverk....där finns nog mycket arbetstimmar bakom dessa bakverk så dom är nog i top klass.

Ni kan kolla hennes sida på Facebook...Cake my way och det är bara att ta kontakt med henne om det är något ni vill att hon skall fixa.....det som kanske begränsar oss som bor lite längre bort är avståndet...men ni som  bor på Kimitoön har ju nära att beställa av henne både sött och saltigt.



Morotstårta med havtornsgrädde






Om jag själv skulle baka så skulle jag mest tycka om dekorations fasen men grovjobbet skulle nån annan få göra.Har nog dekorerat en massa roliga tårtor då kidzen haft sina födlar partyn.



                                                Skinka+ost tårta

Tror nog det blir mer och mer här i Finland att folk lär sig beställa färdiga bakverk för man sparar ju så mycket egen tid  och ofta då man har brådis och du skall baka nånting inför en fest med stor press på jag hur går det då....nå såklart skiter sig hela baket!!!



                              Jorgubbstårtor




Jag som ofta besöker Usa är van att se en massa superfina bakverk  och nu då vi åker dit skall jag absolut köpa oss en superfin Halloween tårta då vi skall fira Halloween där i år.Mikko köpte också en gång så jätte fin morsdagstårta då vi firade min morsdag i Usa.


Blåbärsbakelse



















                                                                                                                                                          Önskar dig Rittu lycka till och vem vet var i världen det kommer att finnas cafeer med namnet Cake my way......kom ihåg man får alltid drömma det kostar inget.


                             Chokladbotten+Hallonmousse+vaniljmums



I detta inlägg finns massor med foton som jag redigerat,fixat och trixat och Rittu från Kimitoön har bakat (Cake my Way) .





 Vem skulle inte villa ha sådana söta kaninmuffins på bordet då det är barnkalas.





Rabarberostkaka




                                                         3 choklad + dripp




                                           
                                             Choklad  med appelsinmarmelad




                                                          Droppcake








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar