torsdag 5 oktober 2017

MC meeting i rullstol

Det är tradition i Åbo att varje onsdag samlas en massa Mc gäng nere vid Aura å ....en sk MC meeting.Vi bestämde att åka ner dit och titta .....fast jag  bott jätte länge i Åbo så har jag aldrig varit dit och tittat på alla fina motorcyklar.

Min pappa har ju alltid gillat motorcyklar så han var ju eld och lågor då vi placerade honom i rullstolen och börja köra runt och se på en massa fina motorcyklar.

Efter att vi promenerat längs ån så tog vi färjan FÖRI övertill andra sidan av ån och for och äta en glass och sen tillbaka till andra sidan för att småningom söka oss hem.

Det behöver inte vara så mycket för att pigga upp en äldre person....papsen var så jätte glad och pratade länge om dom alla fina motorcyklarna han hade sett.Nu börjar ju småningom säsongen vara över men till våren kan det vara en kul grej att någon onsdag nu och då gå ner till ån  på MC meeting...kanske man rentav ser några bekanta som har dammat av sin MC efter vintern och kommer ut och åka då vårsäongen börjar.

Hade själv en lättviktare i ungdomsåren ....men blev inte så värst biten av den grejen...så något sug efter motorcykel har jag nog inte haft efter det.Mikko har en mc som han inte kört med på många år....men det blir så då det kommer barn med i bilden så är det nog lite svårt så länge dom är små att ha mc körande som hobby.Men nu då dom börjar bli äldre och snart klarar sig bra själva så vem vet om vi far i framtiden på tumis nånstans ut och åka.Norge skule vara fint att fara och köra runt i men skulle nästan hellre hyra husbil att köra runt med där än motorcykel.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar