söndag 1 oktober 2017

Två timmar från Åbo

 Jag ger mig inte så lätt utan jag är ännu i lyckobubblan efter vår miniweekend i Yyteri så nu kör vi på det tema ännu i detta inlägg.Fast det var så här kort minisemester  så hann jag nolla vardagen och få ny energi till mitt batteri.

Det var så skönt med Spa ,färdig dukad frukost och sen en promenad på den superfina beachen som låg direkt intill hotellet.Jag var så lycklig av den mjuka sanden så jag slängde av mig skorna och traskade barfota i den mjuka sanden och fick en försmak vad som komma skall....snart kommer jag att traska runt på varmare sand än den jag nu gick runt på men det gör alltid gott i kroppen att få mjuk sand
mellan tårna.




Det var så friskt och skönt och gå längs med beachen och se dom fina sanddynerna ..ena högre än den andra.Efter vår promenad så checkade vi ut från rummet och sen hade vi ännu möjlighet att få vara i Spa utan att betala något extra.Tack för bra service.




Efter vi lämnat hotellet så for vi in till Björneborg ...Mikko hade lite och fixa med lägenheten och jag textade en kompis som brukar vara inhoppare/turare på Grace så vi bestämde en kaffe/te träff i shoppingcentret Puuvilla.





Tiden tickar så otroligt fort så inte hann vi så mycket annat än att småningom börja köra mot Åbo...sen var det och packa upp vår lilla resekappsäck och se en stund på tv.Jag är  sådan att efter jag kommer hem från jobb eller mina resor så vill jag direkt packa upp min väska...hatar att ha den och stå i en knut ...det är så skönt att få allt undan direkt.

Idag har jag igen måste komma tillbaka till vardagen och förde kidzen i morse på simmträning,sökte pappa från Pargas,sökte kidzen från simmträningen,hem och laga mat,fixa här hemma ,till butiken och köpa mat för i morron vill jag inte göra något då jag skall på kvällen på jobb.Den dagen vill jag helst bara försöka vara och ta det lugnt i den mån jag har möjlighet.Så man kan lugn säga att söndagar är inga vilodagar mera nuförtiden.




Nu märker jag att min kropp vill iväg på semester  ....det är så många trådar man skall hinna hålla i då det är vardag.Nu kommer vi att börja ha skötare åt pappa den veckan jag är på jobb så blir det också lättare för Mikko som inte behöver ha den pressen på sina axlar då jag är borta en vecka.











                          Det var lugnt vid Bikini Baren...stängt för säsongen.




Kolla vilka härliga sand dyner.....man skulle absolut inte tro att man är två timmars resa från Åbo... som sagt ni som inte besökt Yyteri då skall ni nog göra det någon gång.Värd att besöka vilken tid på året som helst....vill absolut dit också i vinter något veckoslut.Är ju ingen vintermänniska men där är så lugnt och skönt att traska omkring och fina platser för oss som tycker om att ta foton.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar