onsdag 18 oktober 2017

Magiska rosa pennan

 Från att ha jobbat som egen företagare och blivit en sk vanlig arbetare (anställd ) så finns det nog ingen bättre penna att ha än Highlighter.Nu undrar ni väl  att va menar jag med en sådan mening ..men ta det lilla lugna nu kommer förklaringen.

Då jag jobbade som företagare så hade jag ju aldrig något ledigt eller semester så inte behövde jag ha någon Highlighter penna för det stod aldrig ordet semester i min kalender då och inget att kryssa  för och ordet semesterpeng visste jag inget om då jag var företagare.

Nu hinner jag inte med heller hur jag hela tiden får färga med denna magiska rosa penna i kalendern för att se när och hur länge jag har planer att semestra.
Plus att jag som sagt efter alla dessa semestrar har varannan vecka ledig.....kan inte vara bättre för mig som har resa som hobby.

Tänk er först semestrade jag i februari 5 veckor,sen for jag i maj på min lediga vecka till Usa....nu har jag då på kommande 5 veckor ledigt och inte nog med det...var igår in till min förman och fixade vintersemestern som blir 5 veckor i februari 2018.Tror jag måste köpa några extra pennor med den här farten.

Den dagen då kidzen flyttar hemifrån så får jag nog  köpa många Highlighter pennor för då skall jag och Mikko börja flyga (mer än vad vi gör nu)....  kommer att bokas in  lite nu som då   miniresor .... Mikko har ofta mitt i veckan ledigt och då är det  billigare och flyga men som sagt nu går det inte att åka iväg mitt i veckan då kidzen har skola.Sen hinner jag nog på en ledig vecka till Usa också om jag vill.

Då vi åker på längre semester så då ansöker vi ledigt åt dom från skolan och då får dom läxor med sig och vi får se till att dom gjort allt klart tills dom skall tillbaka på skolbänken efter ledigheten.Nu kommer dom att vara två veckor lediga från skolan.Dom brukar hinna göra ganska många uppgifter på flygeresan då dom sitter ca 11 timmar i  planet och ibland brukar vi  laga läxor vid poolen.

Efter alla dessa år som jag aldrig hade semester så måste jag ännu en extra gång gnugga mig i ögonen och se att är detta verkligen sant som jag antecknat i min kalender...men jepp...sant är det.Så efter dessa 5 veckors semester så är det bara att börja vänta på nästa 5 veckors semester...lucky me!!!!





  



Här är då  år 2018 semestern ibokad....ännu har vi inget fastslaget till 100%...men vi snusar oss nog runt hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar