måndag 16 oktober 2017

Lyskraften slut

 Ikväll börjar jag packa ....men nu är det då ännu bara fråga om min arbetskass....reseväskan får vänta ännu.Vi beter ju oss alla olika inför våra resor...en del har flera veckor allt packat medan jag hör till den gruppen som packar dan före.Vill absolut inte ha mina kläder och ligga i bagaget och sen får man riva upp och checka för man glömmer så fort vad som packats ner.

Nej... jag kör med min trogna "packningslista" plitar ner allt som dyker upp i hjärnkontoret vad jag skall ha med och sen dan före resan så svisch ner med allt i bagaget och det som glöms så finns nog att få.Viktigast är ju som sagt pass och pengar utan dom kommer du inte så långt.

Idag var jag och shoppade lite små prylar som jag vill ta med då vi åker till Usa och just nu är det lätt att hitta allt möjligt som har någon anknytning till Finland....vi har ju Finland 100 års jubileum så det dyker ju upp lite här som där.Sen brukar jag föra med mig finskt godis ...dom älskar vår choklad och Sukulaku har  blivit en succe hos mina vänner i Kalifornien....men måste nog själv erkänna att Fazer kan nog laga super gott godis.

Nu ligger jag här på soffan och peppar mig själv inför min arbetsvecka ..orka orka orka...det är ju höstlov i mot som betyder mycket resenärer som betyder mycket familjer som betyder mycket barn....så ljud nivån kommer att vara på max denna vecka.Konstigt som sagt då kroppen/hjärnan har tankat in ordet semester så vet jag inte var jag skall hitta min sista energi....nå om mina ben ger vika så får jag väl krypa runt på alla fyra dom sista arbetsdagarna.

Det finns säkert många som nu är i min situation och väntar så otroligt på sin semester som lurar bakom hörnet....så nu gör vi så att vi ger varandra en kämpekram....och vet att vi snart kan glädjas av vår ledighet...Hurrrraaa!!!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar