söndag 8 oktober 2017

Sista dagen på Grace

 Ni undrar säkert om vi inte gör något annat än firar och äter tårta...har blivit en del kaffe&tårta bilder här på bloggen den senaste tiden.


Det har varit en del sk jämna födelsedagar och nu var det då vår arbetskompis M som går i pension.Nu är det bara fråga om några timmar kvar och dom SISTA bäddarna hon river  i sin arbetskarriär...ups hur månne det egentligen skulle kännas då du vet att du har två timmar kvar i din arbetskarriär och sen är det bara att slänga klockan och börja njuta av det fria livet.Inte skulle det vara så tokigt ...fats ändå trivs jag nog att jobba...men men.Skulle vara härligt att leva ett liv utan tider och måsten.






Men nu gasar jag på och vet att jag får lön för mödan .....snart 5 veckor semester..orka orka!!!

Här kommer bilder hur vi som sagt får gotta oss lite nu som då på våra palaver.....tror nog man snart får köpa ett par numror större kläder då vi har så här ofta jubilarer i vårt team.





M fick idag ännu  i kväll en härlig överraskining...dom hade lagt åt henne att hon skulle städa en hytt dom här sista timmarna hon hade kvar ..men suprise så hade dom fört skumppa,fruktfat och godis till hytten hon skulle städa så det var bara för henne och sitta ner och njuta av dom sista timmarna ombord på Grace.Grattis M till pensionen och lycka till. 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar