fredag 27 oktober 2017

Magisk solnedgång i Montage

Här är allt mer än väl...njuter av solen och värmen men njuter också till 100% av alla vackra solnedgångar.Har fyra kvällar varit här och redan sett sådana super fina solnedgångar.Tycker jätte mycket om att fota solnedgångar och dom blir ju så superfina då man tar med dom fina palmerna i olika vinklar.




Här är som sagt en massa fina olika ställen där man kan fånga solnedgångar men igår bestämde jag mig för att åka till ett av mina absolut favorit ställe Montage,Laguna Beach som ligger en liten bit från härifrån jag bor. (tack P för att du visade mig detta ställe för något år sedan).

Om man tänker att detta ställe har jag inte vetat om och då har jag varit massor med gånger till Kalifornien...måste erkänna att jag faktiskt inte mera vet hur många gånger jag varit hit....tappat räkningen.Så det betyder att jag faktiskt varit mycket hit!!



Det är roligt då jag kommer hit för det finns en massa favorit ställen som jag alltid vill besöka då jag är här.....men sen har jag ännu hur mycket osett här i Kalifornien och försöker alltid besöka något nytt ställe då jag är här och semestrar.



Det är det här livet som jag lever här som gör att jag kan snåla och spara då jag är i Finland....för nog är det så super roligt att här kunna göra en massa roliga saker som jag tycker om.

Och som sagt dessa superfina solnedgångar kostar inget att fota och njuta av.






Som sagt dessa mega fina foton som ni ser här är fotat på det stället där mina pensionärsbänkar är placerade (klicka på länken så kan ni läsa om mina pensionärsbänkar)https://frn0till100p1sekgasenibotten.blogspot.fi/2017/05/pensionarsbankar.html
oj oj vad jag kommer i framtiden att sitta och se på solnedgångar här på detta ställe.






Det var så roligt att gå omkring och titta på folk som satt och drack vin och hade picknick och njöt av solnegången på gräset eller vid små bord som är utplacerade...denna gång skall jag absolut dit med familyn på en mysig picknick...duka upp vid ett litet bord och sitta och blicka ut över havet och bara njuta att få sitta där tillsamman med inga måsten och absolut inget som heter stress!!





Här ser ni en av mina många pensionärsbänkar













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar