söndag 15 oktober 2017

Flyga och fara

 Det är ganska roligt att se hur många i vår omgivining reagerar då vi reser.Många tycker vi reser jätte mycket och jag skulle kunna resa ännu mer om plånboken jag lov.







En del reagerar ofta med komentaren "jösses så ni flyger och far" ...men då är det sådana som säkert inte alls vet hur vår vardag ser ut.

Först och främst så jobbar vi mycket för att få ihop resepengar och alla andra utgifter som skall betalas.Sen har ju Mikko jätte oregelbunda arbetstider och jobbar ofta veckoslut,jag är varannan vecka borta och kidzen är i skolan så det är sällan vi hinner göra något tillsammans på vår vardag så därför är våra resor så otroligt viktiga för oss att kunna ha roligt tillsammans och komma från den hektiska vardagen...så i mångas ögon kanske det verkar som vi hela tiden flyger och far men för oss är det viktiga semester resor.







Vi hinner nuförtiden inte  umgås så mycket med någon i och med att då vi är lediga så vill vi oftast bara vara tillsammmans och njuta av vår gemensamma tid .Sen är  vardagen rätt tuff då våra barn ännu behöver oss mycket ,dom har sina hobbyn och så skall jag sköta min pappa och så har vi vår  Majsa katt som behöver skötsel så kanske ni förstår varför vi är lyckliga att kunna flyga och fara och nolla vår vardag tillsammans på våra resor.

Sen är det nog så roligt då hela vår familj  älskar att resa .....ni skulle se nu då resan närmar sig hur kidzen hela tiden frågar när vi skall fara man ser ju hur dom väntar lika mycket som oss,vi googlar en massa och funderar vad för roligt vi kan hitta på tillsammans,alla våra vänner  i Kalifornien skickar välkommen hälsningar och är så glada att vi snart är där.

Denna gång kommer kidzen få se Universal studio så gissa om dom längtar...där är ju  Harry Potter World...där finns Jurassic Park och en massa annat roligt som dom kommer att får vara med om.







Skall jag vara riktigt ärlig så tror jag nog många.... i alla fall sådana som tycker om att resa gärna skulle flyga och fara lika mycket som oss och FLY till solen och värmen.....vem skulle inte villa det då det börjar bli mörka,regniga,kalla,ruskiga tider här i Finland.
Tror säkert många skulle byta med mig  just nu och vara 5 veckor i Kalifornien i stället för att vara här i detta mörker.
Tänk va skönt...jag  får packa ner en massa sommarkläder,kunna sitta ute på terassen på kvällen i skenet av ljus,att på kvällen kunna gå till poolen och ta sig ett dopp eller sitta under stjärnhimlen i den varma jaccuzin,njuta av sol ljus och värme.







Som sagt nu är förberedelserna i full gång och allt börjar falla på plats.Denna gång har det nog varit mycket att fixa innan vi åker iväg....jag är pappas skötare så jag har måstea skaffa en annan skötare som sköter hans vardag,katten skall ha sin skötare,en massa andra saker som skall fixas före take off men nu känner jag att jag börjar ha allt under kontroll.

Igår hade vi en mysig lördagskväll tillsammans och tema blev ju förstås USA....och äntligen äntligen kan jag på allvar börja nedräkningen.Skall nog ännu  hinna på jobb men nu börjar det verkligen vara nära att jag snart landar i Los Angeles.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar