torsdag 19 oktober 2017

Min personliga nyckelring

Tror ni som följer med min blogg börjar märka av dom här Usa vibbarna i mina texter och inlägg.Förvånad skulle jag själv vara om jag inte skulle säga ett knyst om min resa.....för  sådan resfeber börjar jag ha att lovar att kastrullen kokar nog över snart.

Och som sagt när det nu är mycket Usa i mina inlägg så ville jag ju visa min fina nyckelring....och jag tror att många pustar och tänker...."näj fan med hon där Lissu". Men Lissu är Lissu som ni redan borde veta.Så det är ju själv klart att i min nyckelring skall det vara stars&stripes.Har ju hemma också prylar med Usa tema...men i en sådan mängd att det inte slår över utan ser piggt och mysigt ut.

Jag gillar för övrigt nyckelringar....brukar inte köpa en massa olika suvenirer från våra resor utan det blir oftast nyckelringar och magneter från olika ställen vi besöker.Nu har jag alla mina nyckelringar hemma men skall någon gång lägga in lite foton av dom.Hur är det med er som reser...gillar ni och köpa mycket suvenirer hem eller blir det typ en liten magnet som minne av stället ni besökt eller vad samlar ni på då ni reser??

Har ni någon personlig nyckelring i er nyckelknippe eller är det bara nycklarna ni har där.Jag har en rätt så enkel nyckelknippe vår hemnyckel och sen brukar jag ha pappas nyckel där.Men ibland ser man ju folk som har en hel jäkla bunt med nycklar i sin knippe....undrar  till vilka alla bankfack dom hör.



Så har vi då veckoslut på kommande och mycket jobb....men nu kan jag ju redan börja små le och tänka att snart är ju denna arbetsvecka förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar