tisdag 3 oktober 2017

Min kropp är krossad

Vi reagerar alla olika vid olika situationer...och säkert har mångat reagerat på vad som hänt i Las Vegas men kanske inte så djupt som jag.Jag är helt förkrossad ....att en av mina absolut favoritstäder har varit med om ett massmord i detta slag...jag kan bara inte få det och gå ihop.Känner att nu har min hjärna och kropp reagerat mycket starkt.Vi har ju haft mycket att stå i och tänka på detta år och redan av allt detta har kroppen tagit stryk och förlorat så mycket energi som jag i vanliga fall har överlopps av.

Sen som inte det skulle räcka så just nu före min efterlängtade resa till Kalifornien och Las Vegas så händer detta som inte skulle få hända men med en massa idioter överallt så är allt tyvärr möjligt.Som sagt det går ju inte att förstå paniken till 100% då man inte själv var där ....men ju mera jag sätter mig ner och tänker på allt desto värre blir det och min kropp är helt förkrossad och tankarna går till dom som var där på plats och miste sina kära .En kväll som skulle vara rolig för dom som var där och ge härliga minnen blev plötsligt en av den svartaste i deras liv.

´Jag har ju varit flera gånger inne i Mandala Bay hotellet/casino sett det fina pool området och det är absolut ett av mina favorit hotell fast jag inte bott där  och nu är det hotellet  förknippat med  "hotellet där massmördaren bodde på".
Som sagt nu då jag åker till Vegas så skall jag som sagt att bo på Excalibur och det är riktigt där  brevid som allt detta har hänt.








Jag som väntat så otroligt  att få åka till Vegas ...til min absolut favorit stad.Känner att det är med tunga steg jag kommer att gå på Stripen,kommer absolut  besök platsen där allt hänt för att hedra offrena som också säkert älskade Las Vegas lika mycket som jag gör och alla härliga evenemang som det ordnas i denna stad.

Jag var ju där i fjol i december med Mikko och Angelica och då var där  en stor country messa i staden och det skulle lika bra då ha kunna hända det som nu hände på söndagen.

Jag hoppas att jag då jag anländer till Vegas kan njuta av dom dagarna jag skall vara där och också njuta av konseren med Backstreetboys som jag skall se utan att jag bara  tänker att var står följande idiot på lurpass.




Som sagt alla reagerar inte så starkt som jag men denna händelse har absolut  satt djupa spår i mig och vet redan nu att att jag kommer gråta många krokodiltårar då jag kommer se platsen där det hände med egna ögon.

Las Vegas är en stad som har en egen plats i mitt hjärta ..varför skulle just detta hända i min favorit stad.Hoppas jag igen får den glädje och lycka över den staden som jag haft förut.....hoppas Las Vegas alla lampor igen kommer att blinka lika klart  som förut och jag hittar den glädje i staden som alltid funnits.

Staden som för mig är förknippad med glädje,lycka kärlek... staden där  Mikko och jag blev man och hustru år 2015....jag kommer alltid ,alltid älska Las Vegas ....men kommer ALDRIG glömma denna mörka dag.

    Mina tankar går till ALLA som detta berör // Kram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar