tisdag 3 april 2018

Aldrig mera

 Några inlägg av vår kryssning blir det ännu här på bloggen men sen lovar jag det blir lite andra inlägg här.



Försöker få inlägg med allt mellan himmel och jord men det blir nog rätt mycket att skriva om resor...vi reser ju jätte mycket så därför kallar jag min blogg för en reseblogg....men som sagt mellan alla resor så har jag nog också en vanlig vardag med man , kids och jobb....så visst kommer det också mycket inlägg från vår vardag.



Men ännu kommer jag att skriva lite om Harmony of the Seas....och det är säkert jätte roligt för er som faktiskt går och funderar på att boka en kryssning .Titta på en massa bilder här och kanske få lite tips och är det mera som ni vill veta så bara mejla mig....försöker svara så gott jag kan.


Jag vet ju inte vad folk gillar då ni söker resor...men brukar säga så här då jag rekomenderar resor ....prova en gång och se om det är er grej. Som tex en kryssning i Karibien....vi skulle kunna kryssa där flera gånger i året om vi hade råd...medan någon provar på det och säger aldrig mer. Jag skulle också kunna flera gånger i året besöka min favvo stad Las Vegas...medan någon annan åkt dit en gång och sagt ...aldrig mera.


Det finns ju så otroligt många ställen på jorden och tur är ju det ...säkert finns det något för alla och en del vill tillbaka och tillbaka till samma ställe år efter år...medan nån annan hela tiden byter platser och söker sig fram och kanske rentav hittar ett favorit ställe eller sen bara vill upptäcka nya platser hela tiden.



Som tex på dessa Oasis klass fartygen finns ju Central Park..har skrivit om det förut då vi varit och kryssat ..men skriver igen.... jag har ju gått i denna park ombord på dessa fartyg flera gånger och gillar den alltid lika mycket.



Det är en så otrolig känsla då du går omkring i en sk Park ombord på ett fartyg och njuter av alla  fina träd och växter ,blommor och cafen/restauranger i parken och på kvällarna blir det en så otrolig mysig stämning med trubadur och en massa mysbelysning. Denna park är under bar himmel så du kan sitta där och titta på stjärnorna på en mysig parkbänk.

Så här är ett bevis hur mycket jag gillar att kryssa ....skulle kunna åka i morron dit tillbaka och sätta mig i parken och bara koppla av och höra på fin musik.

Hoppas ni som reser har hittat era favorit ställen som känns rätt och för er som snusar runt och söker något nytt så boka er fast en kryssning så får ni se om det var er grej eller inte.

Alla dessa inlägg som jag skriver om då vi  är och kryssar är inget samarbete med RCCL....men jag skulle bra kunna tänka mig göra ett samarbete med dom om jag skulle få chans till det och få en bra deal. Vem vet i framtiden.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar