fredag 20 april 2018

The Sopot Pier och te på Sheraton

Som på Polska heter Molo w Sopotcie och är Europas längsta trä pier. Jag hade tänkt att vi skulle ströva omkring i Gdansk och snusa runt på olika ställen och göra oss lite bekanta med den staden .Men Mikko är en riktigt äventyrare och ville att vi absolut också skulle se Sopot då vi var så nära och tur var det att han föreslog det för det var ju också en så härlig stad.

Den enorma beachen, gamla stan och den mäktiga Sopot pier och sen det fina hotell Sheraton där vi satt oss ner och tog oss en kopp kaffe/te.Gillade staden.

Ni som varit ner till Sopot känner säkert igen er då ni ser fotona men det som gör det skojigt är att jag redigerat mina foton och det känns som jag skulle ha hittat dom i något gammalt fotoarkiv och fått fångat den gamla tiden på bild ...fast fotona är tagna för ett par veckor sedan.

Oj vad jag gillar och fixa och trixa med bilder ...men det tar otroligt mycket tid. Men då jag har mina veckor ledigt och kidzen börjar bli stora och har sitt eget program så gissa vem som kommer att redigera foton på löpande band . Det som gör det roligt att jag har massor med fina foton från olika ställen i världen i mitt arkiv som jag kan redigera och lovar att mitt arkiv kommer att fyllas på med ännu mera foton då vi reser runt.

Vi hade så mysigt längst ut på Sopot Pier med Mikko ...vi satt och njöt av solen... man kände riktigt  #love i luften".....fast det har vi ju varje dag men det kommer mera fram då man verkligen får vara på tumis och glömma alla vardags bestyr.

Långt ute på piren finns en så mysig restauran....vi var in där och tittade.








 
                                                 Tetime på hotell Sheraton


                           Min härliga soulmate Mikko ...världens bästa resesällskap.




Ni som kanske går i tankarna att förlova er och har lite vårpirr i kroppen....där har ni ett super romantiskt ställe att förlova er på....längst ut på The Sopot Pier och sen kan ni hänga upp ett lyckolås på kedjan som fanns där. Roligt med lite annorlunda platser att göra sådana grejer som blir ett minne för livet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar