lördag 28 april 2018

Lyckoinbjudan bland alla sorgebud

Som ni märker så har många av mina blogginlägg haft en mörk och dyster  ton i och med att det hände på en kort tid rätt så många sorgliga saker i mitt liv men det heter att efter regn kommer solsken.

Mina vänner som lämnat detta jordeliv kommer inte mera tillbaka men kommer minnas dom med glädje att jag fått lära känna dom och dom har en speciell plats i mitt hjärta. Likaså Avicii´s låtar kommer finnas i mitt musikarkiv  och dom kommer spelas flitigt här hemma....kände  inte han personligen men tyckte det var så otroligt tragiskt hans öde.

Men från att jag gått  igenom en massa sorgliga saker så kom det ett brev på posten en sk inbjudan som innehåller så mycket glädje , kärlek och lycka....vi har fått inbjudan till bröllop.

Det som gör detta bröllop speciellt är vi kommer att måste planera det lite mera och vi kommer inte bara att kunna hoppa i bil eller taxi för att ta oss till detta bröllop .....nej vi kommer att måste flyga. Nu börjar ni säkert fundera att vart är vi nu riktigt inbjudna på bröllop......jo vi skall ända till Kalifornien. Jo ni läste helt rätt vi skall ända till Kalifornien på bröllop.

Har en gång förut varit på ett så otroligt vackert bröllop i Kalifornien för många år tillbaka då en av min vän gifte sig där.

Nu är det då mina/våra vänners dotter som kommer gifta sig och jag har alltid skojat med henne att den dagen hon gifter sig så vill jag komma på hennes bröllop och i fjol då vi var i Kalifornien så berättade hon att det kommer att bli bröllop i oktober 2018 och hon vill att jag och Mikko skall komma på hennes bröllop. Jag har känt henne sen hon var 1 1/2 år och skött om henne då hon var liten och vår vänskap med hennes föräldrar och med henne har bestått.

Nu skall jag få lyckan att närvara vid hennes bröllop....känner sådan otrolig lycka efter alla sorgebud jag fått ta emot under detta år.

Klart vi vill fira denna stora dag med henne och sen passar vi på och kombinera denna resa med semester. Kidzen kommer att komma med till Usa men dom kommer att vara hos bekanta den kvällen vi är på bröllop för det kommer inte att vara barn på detta bröllop.

Dom visade mig i fjol då jag var i Usa platsen där dom skall vigas ....ett otroligt fint ställe där du ser ut över Stilla havet. Vigseln kommer att vara utomhus och om jag minns rätt så kommer det väl att vara mellan 250-300 gäster inbjudna. Ni som känner mig vet ju att det är precis en såndär grej som jag kommer att älska....mingla på ett bröllop i sunny California. Men nu skall ni inte bara tro det är jag som är helt eld och lågor Mikko går runt här lika mycket som jag och väntar på detta bröllop.

Vi har kommit en bit på vägen redan ...har hyrt samma  "sommarstuga" (condo/radhus) där vi bodde i fjol och jag  kommer att stanna lite över en månad och Mikko och kidzen blir ca 2 veckor. Nu försöker vi hitta flyg för ett bra pris, bilen brukar jag hyra lite före jag åker iväg , festklänningen köper jag antagligen i Usa , funderar också om jag skulle gå till någon frisör där och få en fin uppsättning och bli sminkad....ni märker säkert att jag skulle vara redo och fara dit redan i morron.

Brukar inte ha semester på sommaren och det känns ännu roligare nu och jobba hela sommaren då jag vet att jag har en " morot " att se framemot....att få  fly till Usa för att få garanterad sol, värme, härliga beacher , vänner , shoppa, äventyr , ett oförglömligt  bröllop och sen skall också försöka hinna till  Las Vegas.

Det är sådana här gånger jag igen får nypa mig ordentligt i armen för att inse att detta är sant och att påminna mig om hur lycklig jag skall vara för alla saker jag får vara med om....men kan nog lova att jag är super lycklig för allt !!!!





Har lite redigerat inbjudan med respekt för bruparet att inte deras efternamn syns.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar