onsdag 4 april 2018

Klädkoder och efterrätter

Då vi denna gång kryssade åt vi denna gång middagen uppe i Windjammer buffe´n...vi hade bord bokat i Maindaining room men vi tyckte denna gång att detta kändes helt okej för oss.


Det som är roligt då man skall äta  i Main dining room ( huvudmatsalen som är 3 våningar) att man verkligen kan klä upp sig i aftonklänning om man vill. Dom har 2 gånger i veckan formal night och då kan ni gissa att det glimmar och glittrar då matsalen är full av uppklädda gäster...me like.




Då vi åt uppe i buffen så kunde man klä sig helt vanligt men ville man så kunde man nog klä sig lite finare också.. Sen har dom ju nog också i huvudmatsalen kvällar där du kan klä dig rätt så casual då du går dit och äter...och som sagt man behöver nog inte ha med  sig en hel arsenal aftonklänningar då man åker på kryssning. Denna gång hade jag faktiskt ingen klänning med mig och Mikko lämnade kostymen hemma
.


Men hade i det stället med mig en massa fin blusar/skjortor  som passade superfint till svarta fest byxor....så ibland blev det nog att klä upp sig lite mer än vanligt. Tycker det är roligt att klä sig i fina kläder....men det blir som sagt så sällan att gå ut och äta så att man skulle kunna klä upp sig.

  Här ser ni min favorit kaka...Red Velvet cake....den är såååå god!! 

Nu skall jag faktiskt ta med mig lite fin kläder då vi skall åka med Mikko på en liten minisemester....roligt att klä upp sig då vi skall gå ut och äta på något mysigt ställe.



Här ser ni foton från buffe Windjammer då dom hade lite olika tema kvällar....det var en kväll som var tema choklad...sen hade dom en kväll tema Donitser...ena donitsen sötare än den andra....gissa om vi gottade oss. Min favorit är red Velvet cake som också fanns på desser bordet.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar