fredag 13 april 2018

Två grissen!!

Då vi väl var framme på hotellet och installerat oss så började magen säga till att den gärna skulle ta emot lite mat och vi bestämde då klockan redan började vara rätt sent att vi äter i hotellets restaurang....vi orkade inte börja gå runt och söka någon matplats sen mera på kvällen.


                                   Mikko funder noga vad han skall äta.


                                                   Det blev wishy till maten.


Min bekant hade varit i Gdansk veckan före och råkade bo på samma hotell som vi nu bodde på  och hon sa att maten var riktigt god här på hotell PURO. Fick också tips på olika super goda sushi restauranger...det får bli en annan gång. Vi äter i vanliga fall inte så mycket sushi  men någon gång kanske vi provar på en ordentlig sushi restaurang.




Själv tycker jag om att prova en massa olika maträtter.....men ofta tar jag chicken och sen min största favorit är super stark Mexikansk mat. Denna kväll valde jag chicken och Mikko tog en hamburger tallrik med batat. Maten var god men har ätit bättre...likaså sa Mikko helt god hamburgare men har ätit bättre ...sen tog vi ännu efterrät ...jag tog en cheescake....men saknade denna rätta original cheesecake smaken. Men det var i alla fall fint uppsatt på tallriken men ger nog mera poäng åt Cheesecake Factory i Usa.



Men mätta och belåtna blev vi och det var just och jämnt att vi orkade ta oss upp till hotellrummet.....ni kan säkert gissa att vi sov gott som två grissen (grisar).

Fotona kan vara en aning suddiga men ni ser i alla fall  vad vi åt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar