torsdag 12 april 2018

Öppnar dörren till rum 452/Hotell PURO

 


Nu blir det då en presentation av hotellet där vi bodde. Detta är inget samarbete med detta hotell men jag skulle gärna göra en massa samarbeten med olika hotell för jag är ju en hotell älskare så det skulle vara jätte roligt att samarbeta med allt från en stjärniga till femstjärniga hotell....vem vet vad framtiden för med sig. Jag är inte den som är blyg för att höra mig för  och i dessa data tider som vi lever i så är det hur enkelt att höra sig för till en massa hotell runtom i världen och att resa är ju helt min grej så inte skulle det vara så illa att samarbeta.



Nu skall jag i alla fall skriva om detta hotell vi bodde på som heter PURO och ligger super bra läge inne i gamla stan. Ett relativt nybyggt hotell , 5 år gammalt.





Först kanske ni vill veta varför jag valde just detta. Då detta var vår första gång i Gdansk så ville jag bo inne i gamla stan och ha nära till allt som finns omkring där, sen ser jag ju alltid på priser...ni som följer med min blogg har ju fått klart för er att jag är varje dag in och googlar pris , flyg, hotell m.m. Man kan säga att det är min hobby förutom min blogg och att resa.




Då jag planerade denna resa till Gdansk såg jag på priserna och kom på att man kan bo rätt fint för en bra peng och då jag såg priserna så bestämde jag att det får bli  4 stjärnigt hotell...vanligtvis bor jag på 3 stjärniga hotell men har nog också bott på 4 stjärniga. Jag/vi tycker det är lite onödigt att beta en massa pengar på boende då vi oftast far ut på våra äventyr tidigt på morgonen och kommer tillbaka sent för att duscha och sova. Jag var lite sugen att prova Hilton i Gdansk men tyckte det var lite onödigt och boka det då jag visste att vi inte kommer att spendera vår minisemester på hotellrummet...hellre äta gott för dom pengar vi sparade på att bo billigare.






Men åker jag/vi på en semester där vi spenderat största delen av tiden på hotellet så då vill jag ha ett finare hotell/rum.

Men gillar hotell kedjan Hilton... vi bodde 3 nätter på Hilton  i en 100 kvadrats svit då vi gifte oss i Vegas och det var nog ett minne för livet ...två sovrum, kök, bubbelpool, två toaletter , vardagsrum och ännu till på 38:e våningen. Den sviten hittade jag till ett pangpris....det var sådan otrolig rabatt då jag bokade den att jag inte trodde mina ögon. För övrigt kan man hitta jätte billigt boende i Vegas.





Vad som också gjorde att jag  valde hotell PURO var att det var ett hotell som föll mig i smaken då jag såg bilderna....modernt och fräscht...just min stil och kolla det super moderna badrummet. Vi sa att det påminde lite om japansk stil.





Då vi kom fram till hotellet så ljög nog inte bilderna jag sett på Booking
- Det var jätte fint och fräscht ....både hotellet och rummet.
- Blev förälskad i badrummet ( vill ha ett sådant hemma)
- Sängen super skön att sova i med fluffiga dynor (kanske lite på mjukare sidan) täckena fluffiga. 
- En stor och bra tv (synd att alla program var dubbade till polska , kanske det gick att laga text men det provade vi inte på ).
- Otroligt tyst....inga onödiga ljud som störde.
- En kul grej var att du kunde sköta allt via iPaden....lamporna , värmen , check ut osv.....så jag var vår egen ljusmästare under denna resa .....gissa om jag hade roligt innan läggdags att testa alla ljus effekter....allt från mysbelysning till att ALLA lampor slogs på.
- Bra mat  och toppen frukost i en modern och mysig matsal .
- Sen fanns det en Skybar/utomhusterass högst uppe
- En SPA avdelning med vanlig bastu och ångbastu men tyvärr ingen jacuzzi eller pool
- Gym fanns på hotellet.





Vi har som sagt inget att klaga på  detta hotell....men som jag skrivit förut att alla gillar vi olika saker och för många kanske detta hotell känns för modernt. Men vad jag googlat så finns det i Gdansk nog  en massa olika varianter på hotell och lägenheter så jag tror nog det finns något för var och en.




Sen finns det nog så otroligt massor med matplatser längs den supermysiga gågatan...synd bara att det var så blåsigt och kallt så det var inget terrass väder att vi kunde sitta ute och äta. Vi hittade vårt favorit matställe med en gång ( skall också skriva om det ).

Som sagt kan helt bra rekomendera detta hotell ...nytt , fräscht och modernt.





































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar