onsdag 18 april 2018

Blir frustrerad

 Det går lite trögt med bloggande då jag har min arbetsvecka för ofta då jag slutat jobba på kvällen och skall sätta ner mig och skriva ...ja då fungerar inte nätet. Så jäkla irriterande då man är taggad och skulle ha hur mycket som helst att skriva om , skulle vara kul att redigera foton och sen vill man ju publicera inlägget direkt...men man kommer ingen vart. Ingen sändning....jag blir så frustrerad.

Det är ju så trist att bara publicera inlägg utan bilder....tycker jag i alla fall. När jag läser bloggar så är nog bilderna pricken på i ...gillar att läsa texterna  men gillar också fotona som bloggarna publicerar.

Min äldsta flicka har ett projekt i skolan där dom skall göra en blogg helt från noll och hon frågade om hon fick designa en helt ny blogg åt mig till sitt skolarbete...klart hon fick. Hon visade hur projektet framskridit och det verkar blir super bra. Så i något skede kommer jag att ta i användning min nya blogg som hon helt själv designat. Kommer att bli ännu roligare att blogga sen för där är allt så jätte fint organiserat...olika linkar till olika kategorier och då jag reser kan jag ge olika betyg för olika hotell, mat osv.....den kommer att bli snygg kan jag lova.

Vet inte ännu när jag kommer att börja använda den nya bloggen så tills dess bloggar jag på som vanligt här....vet inte heller om jag kommer att flytta över något från denna blogg eller om jag sk börjar helt med nya inlägg sen då jag byter blogg. Måste lite se framöver vad som blir bäst.

Sen då jag får min nya bloggs så skulle det verkligen vara kul at börja samarbeta med någon...får se hur det framskrider. Ser redan på statistiken hur denna blogg har vuxit på några år. Började ju mest skriva denna på skoj helt till mig själv .....sen började jag dela den på olika blogg sidor och nu verkar det ju faktiskt som om jag börjar vara på rätt väg. Tack till er alla som kikar in här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar