söndag 29 april 2018

Färger

Minns i ungdomen då jag väntade på veckosluten så otroligt mycket för då skulle man träffa vänner och ut på party nuförtiden väntar jag på veckosluten av helt andra orsaker nämligen ....att få sova tills jag vaknar helt av mig själv...ingen jäkla klocka som ringer och väcker mig. Som jag skrivit förut fast jag har hela veckan ledig så är det få dagar som verkligen känns lediga...ibland känns det att det blir för mycket av allt.


Men idag var en sådan dag som jag behövde ...att inte göra något. Sov länge, lagade så mycket mat igår att vi bara behövde värma ( skönt att slippa  matlagning) ,sen la jag mig på soffan , sen somnade jag igen.

Senare på kvällen for vi ut åkande och tittade på platsen där vi kommer att hyra båtplats och så råkade det inte bättre än att det var en så otroligt fin solnedgång.
Fick en massa fina foton till arkivet och vilka färger himlen bjöd på.




Här finns nog i Åbo så otroligt fina platser och nu börjar det bli så fina ljusa kvällar så man kan ta sig med sig en piknik korg och sätta sig vid nån finns strand och ta sig tex en kvällsfika och se på dom vackra solnedgångarna.

Fick en sådan härlig känsla då jag vet att vi kommer att ha båten här i Åbo så är det bara att åka ut på en liten runda om det är nån fin dag och köra till något fint ställe och bara sätta sig ner och njuta.




Orkar  inte alls  tänka på något stugliv just nu för det betyder om vi skall åka dit för några dagar så skall vi också ha papsen med då det är  jag som sagt sköter han på min lediga vecka och sådan energi hittar jag  tyvärr inte. Skulle gärna ha en plats dit vi kunde åka med bil då skulle det vara så mycket lätta att ta sig dit med alla saker  inklusive pappa.



Så igen denna sommar frågar jag om det finns någon som skulle ha lust att vara i vår sommarstuga (hela sommaren eller någon vecka)...nackdelen är att tomten är delad med mina släktingar och dom har egen stuga och vi har egen stuga och bastun är gemensam. Stugan är på en holme så man måste ha båt. Men som sagt är någon intresserad så skicka ett mejl.

Nu skall vi försöka suga i oss av dessa härliga ljusa tider som vi har framför.....för vi vet att det inte varar så många månader innan det svänger....redan i augusti börjar kvällarna bli mörka och det går fort det. Tyckte just att det var januari och nu är vi snart inne i maj så bara rusar dessa månader.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar