måndag 16 april 2018

Pueblo

Lite mat blir det igen....det var nog lite det som var meningen med vår lilla minisemester att vi skall äta gott, njuta av varandras sällskap och bara ströva runt och göra det som känns roligt...inga måsten på denna resan.





Vi gick runt på gågatan i gamla stan då vi funderade vad vi ville äta...utbudet var otroligt ...där fanns nog så mycket och välja på. Men ibland lönas det nog också att höra sig för...vi frågade nämligen på ett ställe om dom visste nån bra Mexikansk restaurang och han förklarade var vi skulle hitta en som hade super bra mat.












Den här matrestaurangen fanns på en sidogata och jag tror vi inte skulle ha råkat på den matplatsen om vi inte skulle ha frågat...och ännu till var den sk ner på källarvåningen så man såg inte in dit från gatan. På bilderna ser det ut som det skulle vara bara vi och äta men det kom så otroligt med folk dit så en del fick bli och vänta på bord.


Vi funderade nog lite då vi närmade platsen att månne det är något för oss....men så tänkte vi att klart vi provar vad dom har för gott. Vi gick ner mot  källaren med försiktiga steg och funderade ännu en gång att ska vi gå in där.....men jösses då vi öppnade dörren och vi såg vad som väntade så blev vi så otroligt glada. En mysig Mexicansk restaurang med sådan otrolig härlig inredning....kände direkt på oss det här blir nog bra det här.




Och bra blev det...sådana otroligt härliga och smakliga maträtter och då jag sa att jag vill ha jätte starkt så fick jag det nog plus att hon ännu till hämtade en Habanero flaska på bordet så jag fick lägga på lite mera krut i maten.




Åt tortilla som jag själv fick fylla på med stekta räkor , kött , bacon och sallad + olika såser. Mikko tog en stor Burrito som han sa att smaka så otroligt gott. Till efterätt åt jag en så super smarrig choko kaka med glass och Mikko tog en glass portion som var så otroligt mega stor. Så gissa då vi kom till hotellet så var det inga många ord som sas innan vi raknade i sängen...mätta och belåtna.

Mexicansk mat är nog en av min favorit rätter...jag har egentligen inte direkt tänkt på att lägga mina favorit maträtter i nån rangordning....men skulle jag göra det så kommer nog Mexicansk mat  på plats ett.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar