fredag 27 april 2018

En stjärna blev en stjärna

 Ingen har väl kunnat undgå att läsa om den stora artisten Dj Avicii som lämnade detta jordeliv samma dag som jag fyllde år ( 20 april). Jag har en del favorit låtar av honom som jag lyssnar mycket på.Visst var han en skicklig artist...verkligen duktig.

Tyvärr har jag inte Netflix så jag kan se dokumentären  True Stories om  Avicii (Tim Bergling ).....men det lär vara en dokumentär där man verkligen ser hur den unga stjärnan kastas hit och dit mot sin vilja. Hur han mer och mer tappar greppet och hälsan sviker. Hur han försöker få fram att han INTE vill detta mera. Det är verkligen skrämmande och lessamt då unga artister hamnar in i denna branch  och hjulet börjar rulla och  det finns ingen broms förrän det kanske är för sent ..som i detta fall.



Man skulle ha lust att vrida tiden tillbaka och säga åt alla som finns omkring Avicii och drar i varenda jävla tråd ..."att lämna för fan killen i fred ..han mår ju dåligt" och hjälp honom istället. Men det går inte mera att spola tiden tillbaka.

Vi satt just här hemma och pratade att visst är det konstigt ....dom som har allt framgång , pengar ,lyxvillor , lyxbilar , får vara med om en massa och träffa en massa människor, resa runt världen osv  är ofta  dom som inte får vara med om den äkta lyckan.....dom lever i den materiella , ytliga världen där det inte existerar annat än att du måste hålla dig på top, förtjäna ännu mera och prestera , en massa droger och alkohol kommer ofta med in i bilden.

Jag  tänker ofta på detta då jag brukar vara  Kalifornien och ser dessa mega hus, en rad full med fina bilar på gården allt från Maserati till Lamborghini , mäktiga beach house i flera våningar, en massa folk som springer där och fixar med allt..poolman, gardenman, housekeeper , nanny osv...hur lyckliga är egentligen dessa människor som lever så här???



Undra på att denna unga kille ( Avicii) inte mera klarade av detta tempo då man läst vilket otroligt hektiskt liv han levde.....men synd att han valde att lämna jordelivet istället för att söka hjälp. Det är förstås lättare sagt än  en gjort  för mig sitta här och skriva om det på bloggen...då man kommit så djupt som Tim att man känner att nu är bristningsgränsen så otroligt nära så ser man nog inget ljus i någon jäkla tunnel.

Jag skall länka till en annan blogg som också skrev  om Avicii´s öde klicka på länken och gå in och läs http://danielasdagbok.com/2018/april/det-sorgligaste-jag-sett-2.html
Mycket bra skrivet av Daniela.

Önskar att Avicii nu har fått den ro han ville ha det sorgliga är att han måste ta sitt liv för att hitta lugnet.Tänker på hans familj och alla nära och kära i denna sorgliga tid.

                                      Vila i Frida  Tim Avicii Bergling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar