fredag 6 april 2018

Flygkapten Lissu hälsar er välkomna.

 Detta blir då sista inlägget om vår resa till Florida/Karibien i februari. Hoppas ni tyckte det varit roligt att se en massa fina foton och kanske rentav någon redan har hunnit klicka på knappen och bokat sig en kryssning. Vet själv då man jag följer resebloggar så har jag via dom plocka en massa bra tips till mitt arkiv angåeden tex fina beacher, hotell , matplatser m.m



 Flygkapten Lissu hälsar er alla välkomna ombord....om ni vågar.





Som sagt fast det var en resa med mycket blandade känslor så är vi ändå glada att vi åkte och har en massa minnen med oss hem i bagaget ...både sorgliga och glada. Skickar här via bloggen en jätte stor kram till Annika, Mitch och Alex ...och hoppas av hela mitt hjärta att dom någon dag ser ljuset i tunneln efter allt som hänt.

Då vi skulle flyga hem så hade vi en massa stop ...vi hittade inget flyg direkt till Arlanda för ett bra pris ...så vi åkte som sagt via Houston, Amsterdam , Arlanda och sen Viking Amorella till Åbo.I Amsterdam tyckte jag att nu får det börja räcka med flygbyten så jag tänkte först att jag hoppar i träskon och fast paddlar hem till Finland eller så fan flyger jag själv....."Flygkapten Lissu" hoppade i spakarna i Amsterdam.

Ni kan ju se på fotona att jag gjorde ett gott försök att ta mig hem på egenhand ....men det slutade nog att jag fick ta den längre vägen  och skulle jag tagit träskon eller flygit själv så skulle jag nog aldrig kommit hem.

Nu skall jag ge järnet här på jobb....jobba så svetten sprutar för på tisdag kommer Mikko och jag stå redo på Åbo flygfält för vår följande resa som var inbokad i kalendern. Nu blir det en sk tumis resa...ni vet vårkänslor och en massa love i luften.

Härligt med sådana här sk " morötter"  ( ni vet ju åsnan som gör allt för och få sin morot)  inbokade i kalender....det är därför jag vet att jag jobbar och lever sparsamt för att sen kunna unna mig ofta resor. På tisdag får ni en uppdatering vart i är på väg för er som inte vet.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar