torsdag 5 april 2018

En speciell dag

Det var en speciell dag vi firade ombord på Harmony när vi var på kryssning.Det var nog inte därför vi åkte på kryssning men det råkade faktiskt passa in då vi var där ombord.....vi hade nämligen tre års bröllopsdag.



Vi firade med att äta god mat och massor med goda efterrätter  och sen efter det for Mikko och jag och se musikalen Columbus på den stora fina teatern som finns ombord.Kidzen var trötta och ville gå till hytten.




Jag var faktiskt en kväll ensam och såg på musikalen Grease ( såg den också i fjol på Harmony) tyvärr hann vi inte denna gång och se på varken is showen eller vatten showen.....då förstår ni att det finns så otroligt mycket att göra ombord.



Ni som skall åka och kryssa med Harmony...gå absolut och se musikalen Columbus och Grease ....alltså dom är nog så otroligt duktiga alla artister och alla fina effekter som finns med.....alltså wow.



Jag brukar förhandsboka till showerna innan vi åker iväg på kryssning  då har man en säker plats...dom brukar fakstiskt vara fullsatta.Men dom visas nog flera gånger under veckan man kryssar så om det finns lediga platser så är det bara att gå och titta på showerna. Alla dessa fina shower ingår i kryssnings priset.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar