tisdag 10 april 2018

Var är vi nu??

  Har berättat att vi är på väg på en liten minisemeter  jag och Mikko och idag hoppade vi på flyget som tog oss till ett land som jag absolut inte haft på min bucketlist. Skall jag vara ärligt så trodde jag nog inte ens i min vildaste fantasi  att jag skulle besöka detta land.





Var tror ni vi har landat ....tror inte det är många som gissar rätt för detta land och denna stad passar nog inte ihop med mig som älskar sol, beacher , plalmer och turkost vatten. Men ibland kan man få fnatt och hitta på såna här äventyr.

Kollat lite runt och sett att många rest hit , hört mig lite för ,googlat och sett lite fakta , hört att man flyger billigt hit och det bästa  är at det är direkt flyg från Åbo som tar ca 1 timme.....tadaaaa vi är i Polen/Gdansk. Jo ni läste rätt....jag av alla skall vara tre dagar i Polen på minisemester med min man medan kidzen är hemma med sina skötaren. Hoppas det går bra för er hela gänget hemma ...hej hej till er alla hemma hos oss härifrån Gdansk.

Vi kom hit på eftermiddagen och tog bussen från flygfältet till hotellet så ännu har jag inte satt mig in i den här staden och miljön....det är ju nog mycket annorlunda än vad jag brukar villa ha då jag bokar resor ...men vi skall se i morron då vi lite strövat omkring vilken känsla jag har.




Det som i alla fall får toppen betyg är att då vi bor i Åbo så kör vi till flyfältet på ca 20 minuter och sen en timmes flyg hit så det kan ju inte bli bekvämare. Oberoende om jag kanske inte hittar den rätta känslan i denna stad så vill jag verkligen nog komma tillbaka för vill visa denna stad åt kidzen + att här är billigt....både att bo o äta.

Har en bekant som sa att man helst skall åka vidare från Gdansk då är det ännu förmånligare med boende och mat. Flera har sagt att vi skall åka till Sopot och se för där lär vara fint....men kanske vi tar det nästa gång då kidzena kommer med....programmet är öppet för morgon dagen.

Jus nu bloggar jag från en så underbar säng med mega stora härliga dynor, sköna lakan och ett så super fint , modernt rum .Då jag bokade detta hotell så såg jag direkt att det här är just min stil och bilderna ljög inte ....här är faktiskt fint.




Skall nog skriva om hotellet i ett senare inlägg.

I morron skall vi njuta av en härlig frukost på tumis och sitta och äta i lugn och ro. Eter det har vi inget program utan vi skall se vad vi hittar på....så otroligt skönt med inga måsten

Ibland brukar jag sitta och fundera att är jag värld allt detta som jag får uppleva och vara med om...men då säger jag högt åt mig själv " att visst fan är du värd ALLT du får vara med om"
Dom brukar ju säga " som man bäddar får man ligga" och jag har bäddat så här för mig och min familj och nu gasar vi på och njuter.


Hälsningar till er alla från Polen/Gdansk....ett kyligt och blåsigt sådan.Hoppas på varmare väder i morron

Nu säger jag go natt och skall sova som en prinsessa i den sköna sängen.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar