måndag 30 april 2018

Här firar vi vappen i år

Så var det dags att lämna hem nr ett igen för en vecka...det var med tunga steg som jag sökte mig mot jobb. Jag skulle hellre ha varit hemma och fixat , pyntat och firat en mysig  vappen/ 1 maj med familjen. Men sen får man se det positiva att jag istället är hemma på morsdag.




Detta är ju en nackdel då man jobbar en vecka på sjön så är man en massa olika högtider på jobb...nuförtiden är det ju nog lika i land också att det blivit mycket skiftes jobb men du slipper ändå hem efter arbetsdagen.


Men egentligen är det nästan julen som för mig har varit den högtiden som jag absolut älskar att fira hemma...men nu kommer det också att ändra jag kommer från och med denna jul  vara på jobb åtminstone sex jular framåt. Men det är inget annat att göra än att ta famljen med.

Nu bestämde Mikko att dom kommer på kryssning till vappen och så tog dom papsen med....men det är ändå inte det samma för jag har ändå mina arbetstider att passa och behöver verkligen sova då jag är ledig. Så tyvärr hinner jag inte ens träffa dom så mycket på denna resa.



Pojkarna ut och shoppa ....visst måste ju " Dynamit Harry" (papsen) få vappen dricka.


Så är det då en veckas arbete och i hopp om att se en massa fina soluppgångar och solnedgångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar