fredag 11 maj 2018

BH kan var "Reservficka"

Äntligen på väg på vår lilla mini resa till ett Spa brevid en liten sjö.Skriver mera om platsen i morron.Längtar att få öppna dörren till hotell rummet och kasta mig raklång på sängen och veta att jag inte på ett dygn behöver passa upp någon.




Idag har jag gjort färdigt alla uppköp för morrondagen då det är dags att krypa ännu djupare in i eurovisions bubblan...ESCFINAL 2018.



Hemmet har jag pyntar färdigt för morrondagen i blå/vitt...skönt att komma hem i morron och ha nästan allt färdigt....eurovisions klänningen skall lite finslipas och sen skall jag fixa en eurovisions tårta och sen kära läsare är det dags att bänka sig framför tv:n .

 Min favorit låt är Danmark och hoppas verkligen på att dom vinner. Visst skall jag jubla då Saara/Finland stiger upp på scen men låten hör inte till min top5.



Innan jag avslutar detta inlägg så skall ni få höra dagens bästa och få er ett gott skratt. Jag brukar ibland då jag har kläder utan fickor använda bh:n som en liten nödlösning för tex bilnyckeln eller hemnyckeln.Nu sitter jag då här i bilen och funderar vad fan  jag har för hårt nedstoppat i mitt bh och då jag börjar söka efter vad som finns där så plockar jag fram en vit trådrulle från mitt bh.
Höll på hela förmiddagen och blåste ballonger och då jag hängt upp dom så har jag placerat trådrullen i min sk "reservficka" och dit glömde jag den så nu har vi en vit trådrulle med.


                          Kanske passligt med en liten paus i vardagen.

                Ha en skön fredagskväll och njut av det vackra sommar vädret.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar