torsdag 31 maj 2018

Här vill jag vara NU

Hallåj alla reseglada vänner och läsare....det har inte varit så mycket resor och Usa nu här på bloggen men det blir nog framöver kan jag lova. Men nu känner jag för att skriva om lite resor. Som ni nästan alla vet så skulle jag kunna resa hela tiden...gör ju det med jobbet , Finland -Sverige i en veckas tid...men ni vet... vill resa lite längre bort sk semester resor ...relax och njuta.

Om någon skulle fråga var jag skulle villa vara just NU så skulle svaret komma snabbt...LAS VEGAS!! Ja där skulle jag faktiskt villa vara nu och ni som följer med ishockey vet säkert varför jag skulle villa vara där. Vegas Golden Knights har ju kommit med ända till final och nu spelar dom mot Washington Capitals om Stanley cup vinsten. Där lär ju vara en sådan otrolig ishockey stämning i Vegas just för tillfället.

Tänkte i fjol då jag åkte till Vegas att jag skulle ha gått och kolla en NHL match då men dom hade inga hemma spel mitt i veckan då jag var där. Nu skall jag  se om jag skulle få det och passa i höst då jag åker till Kalifornien om dom skulle ha något hemma spel i Vegas .

Många vet att Las Vegas är en av mina favorit städer och  i höst då jag kommer att vara i Kalifornien lite längre så skall jag absolut åka till Vegas ett par nätter och bara have fun....den är så super rolig hela den staden och så har dom jätte bra artister där hela tiden året om och en massa andra fina shower.

Jag har sådan Vegas längtan NU ...undrar om jag någonsin kommer att tröttna på denna stad.....tror nog inte det. 

Inför sommarlovet har vi inget speciellt inplanerat men kanske hittar på något med kidzen här i Finland för som sagt priserna är så upptrissade under sommaren sen direkt då skolorna börjar och det blir höst så sjunker prisen med fart.


Ett par Spa nätter har vi på kommande och sen skulle det vara roligt att kanske ha några  Spa/hotell nätter innan skolorna igen börjar. Får se vad jag hittar på för det är jag som är familjens reseplanerare men nu börjar kidzen redan vara så resvana så dom kan snart vara våra reseledaren under resorna.









Detta foto har jag tagit då vi gifte oss i Las Vegas 2015 och bodde på Hotel Hilton
(38:e våningen)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar