måndag 14 maj 2018

Ögonen öppna dygnet runt

Om jag ändå kunde stanna tiden för nog är det så otroligt vackert och om jag ändå kunde ha fått bli hemma och njuta av allt vad denna våren bjuder på....mina ögon skulle kunna vara öppna dygnet runt för att bara se på allt vackert i naturen.




Men nu är det då dags att jobba en vecka igen för att få ihop sin lön och kunna göra roliga saker.Jag har ju en fin arbetsplats och då jag har ledigt så vad är inte bättre än att gå ut och sitta på deck och njuta av den vackra skärgården och alla härliga solnedgångar.Men nog är det skönt att vara hemma också....man kan gå ut när man vill och åka iväg vart man vill osv osv .....så det har sina för och nackdelar att jobba på sjön

Sen hör jag till den gruppen som har pollen allergi och det verkar vara mycket pollen i år. Har varit några år som det gått hur bra som helst för mig ...men nu är det ett jäkla nysas och fräsas.Har tyvärr inte köpt åt mig antihistamin tabletter ännu...får se hur det ser ut då jag kommer hem om en vecka. Hoppas det börjar minska med pollen i luften.





Detta är ju nog en så vacker tid men för alla allergiker också en jobbig tid ...men som sagt nuförtiden finns det en massa bra botemedel och vet att många börjar i go tid  äta sin medicin att dom inte skall behöva nysa och fräsa sen då allt börjar blomma.





Idag var jag och tog en hel serie med vackra foton längs Aura å av dom vackra blommande träden som säkert kommer att vara utblommade då jag kommer hem för såg att blommorna redan börjar tappa bladen och ser ut som det skulle snöa. Vitsippan är i full blom och säkert blommat färdigt då jag kommer hem. Nu såg jag att det inte tar länge förrän liljekonvaljerna blommar och så är det ett huj så är dom vackra vita klockorna bruna. Varför skall allt gå så fort ???







Var skulle jag kunna hitta en knapp som jag skulle kunna  klämma på och stanna allt för ett tag så att jag  i lugn och ro  skulle kunna njuta.  Tänk att få flera månader se på dessa vackra träd men nu är det över på någon vecka...synd.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar