söndag 20 maj 2018

Hemlängtan.

 Sitter just nu här med en sådan otrolig hemlängtan....vet inte hur jag skall hitta krafter ännu för en dag. Kämpa kämpa kämpa. Sällan får jag riktig så här kraftig längtan för veckorna går ju så otroligt snabbt ...men nu känns det bara stop!!!

Tror nog också detta väder gör det att jag NU vill vara iland ...kunna gå ut då jag vill och se allt fint som grönskas och njuta av det varma vädret.Jag är u en så otrolig sommar människa så därför känner jag mig just nu så instängd här.

Vet då jag kommer hem så har det redan hänt så mycket ute i naturen ....så mycket redan som blommat som jag missat och allt annat härligt som går förbi näsan.

Sen igen vintertid är jag jätte glad att kunna jobba ombord på en båt....ingen arbetsväg, inte skrapa bilen, inte sitta i trafik köer osv. ....utan min arbetsväg är bara att öppna hyttdörren så är jag på jobb. Kan det bli enklare.

Sen har jag en så otrolig fin vy runt min en hel vecka ....ena ön/holmen finare än den andra....oj oj vilka fina bergsklackar här i skärgården. Efter att ha åkt fram och tillbaka i 5 år mellan Finland/Sverige så har jag nog hittat en del favorit öar.

Roligt att ibland ute på deck fantisera om en fin sommarstuga på just den där fina bergsklacken. Jag har redan många år haft färdig vilken sommarstuga jag skulle bygga om jag skulle hitta den rätta platsen....den ritningen ligger i gott förvar i mitt arkiv. Det kostar inget att drömma och så mycket som jag drömmer från dag till dag så skulle jag nog måste vinna eurojackpot för att kunna förverkliga alla drömmar.

Men jag tror alla vi sitter och drömmer ibland och det är rätt så roligt.

Nu sitter jag faktiskt och drömmer att det skulle kunna vara måndag och jag skulle få ta min kass och åka hem.....längtar så hem. Men skall kämpa ännu en dag och då jag ikväll slutar jobbet så går jag ut på deck och ser på alla fina öar och drömmer och njuter av havsluften.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar