onsdag 9 maj 2018

På fredag skall jag blåsa

 Yess där satt den.....Finland med Saara  Aalto /Monsters är med i Eurovsions finalen. Den som följer med eurovision visste det redan säkert i natt och ni som inte är så värst intresserade så har säkert ändå inte kunna missat det för det skrivs nog om det lite här och där.

I alla fall är jag jätte glad att vi äntligen efter 4 år är med i final...låter och framträdande bra men tyvärr kommer Finlands låt inte nå upp hela vägen till min egen Top5 lista.





Men nog fasen  skall det firas i lördag att vi är med i finalen. Har just kommit hem efter att varit och köpt lite rekvisita till Esc kvällen....nog kan ni säkert gissa att vårt hem kommer att vara pyntat till max med blå/vitt. Skall blåsa upp 40 st ballonger i blått och vitt och pynta färdigt på fredag innan vi åker sen är det roligt att komma hem på lördag kväll till en färdigpyntad "Lissun kisastudio" pch byta om till den blå/vita Eurovisions final dressen.



Passar ju också bra nu då det är ishockey VM denna blå vita färg tema. Ibland har VM meddalj matcherna och Eurovisionen varit på samma veckoslut men nu är ESC finalen en vecka tidigare. Vet att en gång att då Danmark skulle ordna eurovisionen så fick dom skjuta fram den till slutet av maj för annars skulle finalkvällen ha krockat med något stort fotbolls evenemang.

För dom som är mindre intresserad av denna Eurovisions hysteri så kan jag lova att det blir mycket sådant nu denna vecka här på bloggen men för ni som gillar lite små nyheter om våra resor så skall jag nog trycka in några inlägg från vår mini resa också här under veckan.



Jag har ju berättat förut här på bloggen om att den är ganska mixad min blogg ...är inte inne i något speciellt fack för jag har så mycket olika saker som händer i mitt liv och som jag vill skriva om så för en del kan den kanske kännas lite råddig då det hoppar från en sak till en annan....  från att plötsligt fira ESC så är jag på väg till att njuta på Spa till att sen igen packa kassen och åka på jobb för att sen igen kolla resor/hotell och flyg för att plötsligt igen ha något inbokat i kalendern.

Men det är så jag vill ha mitt liv och det är så här jag vill leva mitt liv...för många känns det säkert rätt hektiskt vårt liv men vi njuter av allt omkring oss och våra små semestrar nu och då...visst har vi också dåliga dagar som många andra.....men dom är så få jämfört med våra bra dagar


Som nu på fredag då vi har vår miniresa så går vi ju runt som små barn  och väntar på att vi skall få åka iväg ....det är så roligt att nu och då  ha en datum i kalender då du vet att nu åker vi och kopplar av.

Sen har jag lördag kvällen som jag verkligen nog också väntar på med spänning ....en stor dag på detta år då det nya Eurovisíons låten   väljs...alltid lika spännande vilket land som får ordna festen i nästa år....kanske det blir något land där jag inte varit förut eller vem vet kanske det blir Finland/Helsingfors.

Frågade av kidzen om dom vill komma med och se ESC i nästa år....men det var inte så stor jubel som jag hade tänkt mig....tror nog det är jag som sköter om den värsta ESC hysterin här i familjen. Börjar verkligen bli mer och mer sugen på att se det live nästa år.

Hur är det med er andra som gillar Eurovision....väntar ni också på final kvällen lika mycket som jag ??



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar