onsdag 16 maj 2018

Världskartan som inredningstema

Jag måste bara visa upp min nya ´"rese spargris " som jag fick av min kompis som kom hem från Verona , Italien härom veckan. Alltså den kom så passligt för jag har en mugg hemma  där jag samlar mynt men den här är ju super fin och passar perfekt för en reseglad sparare som jag. Tusen tusen tack Laila.


Gissa om jag kommer fylla upp den flitigt....älskar texten som står på muggen ... Once a year ..go...Someplace...you´ve never...been...before!!!!Detta är alltså en kaffe mugg men för mig blir den en resespargris.





Beroende hur mycket jag får sparat i muggen så tänker jag använda  pengarna till nån resa och kanske åker till nåt ställe där jag inte varit förut...eller då gör jag som Laila sa att man kan använda sparpengarna till att göra något dit man åker .....så  vi kan  i höst göra någon rolig  utfärd med familyn då vi är i Kalifornien för dom pengarna jag sparat i min " resemugg".

Ni som reser och sparar lite fickpengar till era resor ....har ni någon mugg, spargris, burk m.m  som ni ibland lägger slantar i ??

Alltså är överlycklig över denna mugg....den kommer att passa superbra till min inredning för jag har inrett mycket med tema världskartan hemma ...har påsslakan som är printade med världskartan , vi har en stor tavla i vardagsrummet med världskartan , har små bollar till prydnand med världskartan.....och mera världskarta tema ryms det ännu i vårt hem. Finns massor med inredningsprylar med tema resa och världskartor.



Har i planeringen att köpa några vägg klockor från Ikea och ha dom i olika tider från olika världsdelar ....passar bra åt vår resegalna familj. Att kunna se vad klocka är på olika ställen där våra vänner bor. Har inte ännu hittat klockor som passar vårt hem ...men direkt jag hittar den rätta klockan så då slår jag fast.

Så det kan ju vara ett kul tips åt er som reser att ha några vägg klockor i tex köket med olika tider.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar