fredag 18 maj 2018

Mörka rubriker

Nu har det hänt igen...då man öppnar  datan så  möts av mörka rubriker...dödskjutning i skola  i Texas. Igen har oskyldiga elever fått sätta livet till för att nån idiot skjutit vilt runt sig i skolan. Det är helt skrämmande dessa dödskjutningar i Usa och ingenting verkar dom få ordning på  utan det fortsätter och fortsätter i samma takt som förut.

Läste att detta var den 22:a skolskjutningen där någon dött under detta år ...alltså tänk er 22 skjutningar på 5 månader och det är ett bra tag ännu innan detta år är slut. Mycket kan hända ännu...fy fan säger jag.

Tänker på alla dessa elever som dagligen skall till skolan i Usa...kan bara ana vilka tankar det snurrar i deras huvuden.....säker kommer det tankar när detta skall
hända i deras skola. Alltså det är nog så otroligt sjukt. 

Vi skall ju förstås inte glömma att vi faktiskt haft 2 skolskjutningar i Finland och visst funderar man ibland när smäller det här igen. Har ju själv barn i skolan så visst funderar man ju alltid ibland när nån idiot igen hittar på här i Finland att storma nån skola och skjuta vilt omkring sig.



.

Tänker dagligen på min kompis och hennes familj som miste sin son i skjutningen i Florida och kan bara tänka mig sorgen dessa föräldrar nu går igenom som  idag miste sina kära barn på grund av att en idiot gick lös med ett gevär i skolan. Så otroligt fel och onödigt ...det får inte hända...men likväl så händer det igen och igen och igen.

Har ingen bekant i Texas men ändå känner jag jätte mycket sorg över vad som hänt där idag....elever som gladeligen går till skolan och aldrig mer kommer hem. Tankarna går till familjerna och alla andra de berör.

Sen efter det kom det ännu en  mörk rubrik och det var att ett plan har störtat i Kuba.
Men som jag skrivit förut ... visst hoppas  jag alltid då jag stiger i planet och vet att jag skall vara i luften över 10 timmar att resan går bra och man kommer fram lyckligt och väl....och vågar jag inte flyga så kan jag inte njuta av mina härliga semestrar i Kalifornien.


Fast det blev en lite mörk text idag så vill jag ändå önska er alla ett trevligt veckoslut njut och ha det bra.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar