måndag 28 maj 2018

Hur skall jag klara mig utan en vecka

 Min kompis Anneli skrev att mina rubriker börjar vara som Hänt extras rubriker...ni vet den svenska skvallerblaska tidningen. Så jag tycker att jag späder på med ännu en lite saftig rubrik....alltid lite spännande att öppna ett blogginlägg med en lite klurig rubrik eller hur?



Men om jag nu bjuder på en rubrik som denna  "Hur skall jag klara mig utan en vecka" så tror jag nog att har man livlig fantasi så kan denna rubrik spåra ur och fantasin helt börja flyga.

Men nu skall jag komma till den saken jag inte vet hur jag skall klara mig utan under min arbetsvecka och det är .......en APELSINPRESSANMASKIN som finns i Citymarket och som jag är helt kär i . Jag är nog också helt kär i Mikko men han klarar jag mig bra utan en vecka ...haha !! (Mikko ta inte illa upp ) Annat är det med denna färskpressade apelsinjuice...behöver min dagliga dos.



Ni som ännu inte varit där och pressat åt er en flaska så säger jag bara gör det. Sen är ju risken den att då ni dricker den första flaskan helt färskpressad apelsinjuice så vill nog ni inte mera köpa av dom  juicen som innehåller allt möjligt.

Jag är helt beroende av denna juice ...direkt jag kommer på ledigt så brukar jag styra 
 nosen på tisdagen till Kuppis Citymarket och pressar åt mig en stor flaska..familjen får nog också del av denna flaska så egoistisk är jag inte att dom blir utan. Ibland då jag åker och handla mat så pressar jag åt mig en liten flaska och brukar dricka på hemvägen i bilen. Som ni kanske ser på prislapparna på fotona så är dom lite värdefullare ...men lovar att smaken är nog så mycket godare.




Den dag om jag någon gång vinner på  lotto så skall det finnas en sådan apelsinpressmaskin i vårt kök.

Förvarar flaskan i kylskåpet så den hålls kall men den är också jätte god att dricka rumsvarm. Tycker själv smaken blir lite surare då den är i kylskåpet.

Detta inlägg är inget samarbete med Citymarket.



Finns det nån som pressat åt sig en flaska och smakat på denna färska apelsin juice...vad tyckte ni om den??

Kanske jag borde säga åt min arbetsgivare (Viking Line) att dom skaffar en sådan apelsinpressmaskin till mässen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar