tisdag 8 maj 2018

Morrar och gnäller....grrrrr.

 Jag tror att ni som följer med min blogg märker att tisdagen för mig är en dag som jag helst skulle hoppa över. Alltså då jag kommer hem på ledigt så skulle jag villa mjukstarta min tisdag med att sova ut, njuta i lugn och ro av en kopp te , sätta mig ner och surffa igenom lite nyheter , kolla min egen blogg osv ni vet så där " en härlig morgon för mig själv".Men nu verkar det som mina tisdagar är dömda till att ha så fullspäckat med program så att jag absolut inte skall få någon egen tid alls.

Ni läsaren vågar snart knapp öppna bloggen på tisdag ifall det bara är ett jävla morras och gnällas ...grrrrrrrrrr. ....men som tur så går det över då jag fått sova ut. Men ni vet säkert vad jag menar. Man kommer hem sent på måndag helt slut så att det känns i kropp och knopp och så vet man att på tisdag är det dags att vakna sju till den förbannade väckarklockan för att böra springa ikapp med klockan. Då man helst av allt skulle villa dra täcket över huvudet och ropa låt mig soooova!!!

Visst vill ni säkert igen veta hur den här tisdagen var....ni kan ju säkert redan ana.

Upp sju ...rusa av och an här hemma för att 8 hoppa i bilen och köra kidzen till skolan för att efter det rusa till Citymarket för att göra veckans matuppköp ( köplistan gjorde jag färdig igår då jag kom hem).

Efter det åkte jag till tygaffären för skall sy en ny eurovisionsdress åt mig till lördag...men det gör mig inte stressad för jag gillar att designa, planera och sy. I morron skall jag ta EGEN tid efter att jag varit med Michelle till tandläkaren. Sy min dress och lyssna till eurovisionslåtar hela dagen....det ger mig lugn i kroppen.

"Ingredienser" till min party dress till Eurovisionsfinalen i lördag!!


Så efter att jag kom hem efter att jag handlat färdigt så ser jag då jag börjar plocka upp matkassarna att  jag glömt det viktigaste.....pastejer som skall föras till kidzens skola ikväll för där är nämligen gårdsfest kl17. Oh shit säger jag...men tur så har Mikko ledigt idag så han hoppar i bilen och söker pastejerna. Sen skall det poppas popcorn ...lagas mat åt kidzen innan det är dags för dom att hoppa på bussen då dom skall till gårdsfesten. Mikko är med i hjälp kommite´n...han skall sälja biljetter till kvällens show i Sirkkala skolan.

Det är fjärde klassisterna  som ordnar gårdsfest för att samla in pengar till lägerskola i höst. I fjol var det Michelles tur och i år är det Jaromirs tur och det kräver ju en massa hjälp av föräldrar.Tur att Mikko gillar och vara med och ställer upp från vår familj....medan jag håller mig ett steg bakom.....har tyvärr aldrig varit den aktiva inom något sådant...men vi kan inte alla tycka om samma saker.

Nu skall jag snart och söka papsen för att ta han med till gårdsfesten för visst vill jag i alla fall för vår pojkes skull visa intresse att jag i alla fall varit där en stund och gå och se på showen där han skall vara med och uppträda.

Men sen kära läsare....sen då jag kommer hem så skall jag göra det JAG tycker om.....jag skall ta min egen tid och nu kan ni säkert gissa vad programmet blir ikväll.
Yess....det blir genomgång av eurovisionslåtar och klockan prick 22 så har jag tagit plats i soffhörnet och väntar att festen kan börja....jeeeeeee SEMIFINAL 1!!!!!
Idag blir det ingen större fest utan det är på lördag till finalen som vi har ESC party med en massa godsaker, pynt, tårta m.m.....ikväll skall jag äta mämma.

Nu skall jag hoppa i bilen för att åka till gårdsfesten ....men alla ni som ikväll ser på semi1.... visst hoppas vi att Saara går till final och håller tummen upp för henne.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar