lördag 16 maj 2015

Det visar två ++

...nej det är ingen gravidtest på gång utan jag håller på med mina eurovisionslistor och där kryssas ett + eller flera + för alla mina favoriter och - för dom som jag inte gillar.Tror inte det är många som förstår hur mycket jobb det är att lägga ner hela sin själ i Eurovisionen och sen skall man hinna följa med VM på sidan om det kommer ju 2 matcher idag och sen uppdatera bloggen...lovar att det känns som ett heldags jobb!!
Nu börjar det bli på slutrakan och som sagt så är jag MYCKET efter i år med allt vad som har med eurovisionen att göra...har inte hunnit suga i mig så mycket information som jag i vanliga fall brukar göra.
Visst är det ju alltid en lite speciell extra gnista då man vet att man skall se hela spektaklet live och då vill man ju vara så laddad och kunna alla låtar då man står där framför scenen och sjunger med,man vill ju ha massor med info om landet man besöker osv.
I år kommer jag att vara på jobb under eurovisionsveckan så min "Lissun kisastudio" kommer att vara i min hytt,nångång har jag haft min kisastudio ute i sommarstugan .... detta år ser jag det inte live från Wien men väntar med spänning och ser var det är nästa år och ser sen om jag får  och rymmas och har råd  med en eurovisionsresa bland alla mina andra resedrömmar.Nå vi tar den här eurovisionen nu först innan jag börjar planera nästa års.Men som en äkta ESC fan som jag är så har jag ju aldrig paus i eurovisionen...följer ju med det året runt och sen har vi våra kryssningar och träffar med alla andra eurovisions vänner under året.
Det är en härlig ESCvärld vi lever i !!!!
Måste erkänna att nu börjar det på allvar kännas den där härliga esc känslan i kroppen och har vänner i Wien som skickar info /bloggar direkt därifrån och har fått se en massa fina bilder från artisternas övningar ,fina bakrunder,fin scen oj oj .....jag önskar jag kunde vara där.
Men man kan inte få som sagt allt....men lovar att stämningen kommer att vara på top i min hytt ombord på Grace den 19:e,21:a och 23:e...ingen ny esc dress sydd för i år så jag tror det blir min paljettflagg dress som jag hade i fjol som får duga och ALLA mina flaggor.
Sedn lite om färgbyte i "Lissunkisastudio" ...Finland måste packa ihop och åka hem men jag har ju mitt andra "hemland" Usa  med och kämpa ännu så nu är färgerna och tema bytt till Rött/vitt/blåt.
Kommer senare mera foton från USA/Ryssland matchen.
Min top 5 rör på sig hela tiden..nu har Ryssland också smygit sig in på min lista.Kommer bli svårt.
 
Högtalaren placerad bakom rygggen så man får upp stämningen till 100%
 
Så är bloggen öppen mellan varven
 
Det räcker inte med ett papper..man tager vad man haver...skrivit till och med på kvitton då man plötsligt kommer på vilken är bra.


Detta tema blir det ikväll då matchen börjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar