tisdag 12 maj 2015

Mycket skall uträttas...

...då det är dags för att åka hem på ledigt.Förutom att jag har full arbetsdag och jobbar ända tills vi kommer i hamn så skall jag utöver det hinna städa min hytt för min bytespartner flyttar in dit idag då jag åker hem.
Sen skall man ju köpa hem lite med sig av det ena och det andra..lite bastu öl,lite gott vin till maten,lite lördagsgodis åt kidzen.lite ost till typ en ostbricka...och sen brukar det ju lite ibland bli impulsköp då det hamnar i korgen sådant som man inte hade planerat och sen står man i kassan och funderar ..."Hur kunde de bli så dyrt".
Idag blev det ett litet impulsköp...en creme som förebygger rynkor kring ögonen...blev och tänka för mig själv....visst tusan börjar jag på allvar bli "gammal" då jag av egen vilja köper  rynk creme utan att nån trugar det på mig.Detta var en billigare variant av Lumene ...men skall jag vara ärlig så skulle jag vara sugen på att prova något lite dyrare märke ....kanske sen då den här tuben är slut.Det är nog  så härligt då du tvättat av allt smink och du får smörja in ansiktet med väldoftande cremer...oj va man känner sig ren.
Har faktiskt inte varit in till Victoria Secret´s shoppen på ett tag....visst e man bra lite nyfiken då man går där förbi ..men lika bra och hålla sig borta så sparar man lite euron som man hellre matar resespargrisen med.
När jag ikväll kom iland och familjen var och mötte mig till hamnen så var där två filurer i bilen som direkt berättade då jag steg in i bilen...."vi har kaka och paket åt dig hemma".
I morron kommer det lite foton från morsdagsfesten som familyn hade fixat...de var saft och tårta och paket ......jag är så lycklig över min kära familj!Värmer i en moders hjärta!

                                Go´natt!!!

 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar