fredag 15 maj 2015

Abba och Lejon på samma kväll.

Fick idag en kompis på besök och vi hade bestämt att vi skulle spela Abba memory....och efter det skulle det bli VM i ishockey Finland/Tjeckoslovakien.
Kidzen var medoch spela och dom tyckte det var jätte roligt och tror att det kan vara roligt för dom att lära sig  räkna för där är  ju en massa "pengar " att hålla reda på...vet vet ännu vad dom lär sig av detta spel.....kanske blir börsmeklaren i NY i framtiden ...köper,byter ,säljer aktier.
Sen 21.15 var det dags att bänka sig framför tv:n i vardagsrummet i sk "Lissun kisastudio" och på med VM dressen...Lejona paitan,finskalippisen och finskaflaggor...och förståss allas vår Teemus nr 8 hängande i fönstret.
Det var en super rysare ikväll...alltså ett otroligt bra spel ,båda lagen spelade super bra....och visst måste vi lyfta hatten åt Jagr från Tjeckiska laget som vid en ålder på 43 spelar så otroligt bra.Dom målen han gjorde var  nog inga turmål utan helt enkelt sådana mål som en duktig spelare klarar av att göra.
Tack Lejonen för en super bra match ikväll och när nu Finland inte slapp vidare så på lördag i  " Lissun kisastudio" blir det blått/rött/vitt....Go Usa Go!!!!
 
Började kvällen med Abba monopol!
 
 
Min superfina flagga med Teemu,Saku,Tony o Niklas autografer svajade ikväll!!!
 
 
 
Äger en super stor finsk flagga som prydde soffan :)
 
I miss Selänne on the ice...speljerseyn med Teemus autograf prydde fönstret!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar