tisdag 19 maj 2015

Nu börjar ESC febern stiga på allvar!!!

Nu har jag en liten paus på dagen från jobbet och då börjar mit följande sk extra jobb ...genomgång av esc låtar och förberedelser inför kvällens Sem1.
Mina favorit låtar börjar smyga sig fram ...men ännu rör dom på sig...några som varit med från första början på min favvo lista är Estland och Slovenien..nu börjar Ryssland smyga sig upp och Italien ner...Tjeckoslovakien gillar jag mer och mer ..dom sjunger så bra tillsammans och gillar hans röst...låten är också ok.Ja hör ni det blir nog spännande ikväll vilka tio låtar går till finalen.
Har läst mycket om vad som är på  gång i Wien...ett gäng Australienare sa på en intervju..."Bra att Finland har skickat Punk till eurovisionen",läste ett annat inlägg där dom tyckte att finnarna var så bra för dom var så äkta...inget påklistrat leende,inga bling bling mini kjolar utan pojkarna är sig själva både i uppträdande och intervjuer.
Håller helt med ...dom är verkligen sig själva...låten gillar jag inte speciellt...men den fassnar hastigt och visst har jag märkt att jag går och småsjunger på den ibland.
Visst är jag glad om Finland är med i Finalen....återkommer ännu ikväll med ett inlägg efter semin.
Ha det bra allihopa både esc vänner och icke esc vänner...lycka till alla länder ikväll och alla  ni mina esc vänner som finns på plats i Wien....rocka loss för mig med!
Som jag lovade....lite bilder från min egen "Lissunkisastudio" ombord på Viking Grace.Råkar nån bekant  vara med på kryssning ikväll så bara att meddela mig så är ni välkomna till hytten!!!


                        *****Let´s the party begin...Eurovision Song Contest 2015***
 

 
 
 
 
 
Lisää kuvateksti

 

Genomgång av låtarna!!



 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar