lördag 30 maj 2015

Kaaaaos i kojan!!!

Synd att man inte får lön för allt jobb som man gör hemma....igår började "arbetsdagen" tidigt på förmiddagen och slutade sent på kvällen.
Vi skruvade ner J´s brandbilssäng och skruvade ihop hans nya säng...bytte hyllor i barnens rum så att J fick den vita och M fick den röda,sen var det lite genomgång av "tusen" teckningar,lappar,pappersflygplan och en hel del annat skräp som samlas i knutarna....sen vill dom ju absolut inte ge bort ett ända kramdjur så nu har vi 4 mega stora sopsäckar fulla med kramisar som skall till vårt sk reserv förråd (min pappas hus)....nu har dom normal mängd kramisar i sängen ....förut var ju deras sängar överfulla med kramisar så att dom just och just rymdes dit och sova.
Ännu är det inte riktigt finslipat  J´s rum för där är den andra sängens alla delar och lite prylar som skall bort...men det tar sig...oj va det kommer att bli fint och mysigt.
Sen i allt detta kaos och säng ihopskruvande så hade vi också fönstertvätts projekt med min nya Kärcher fönstertvättare.
Det va M som provade den och jag städade...helt super bra verkar den ..blev ännu några fönster kvar men nog skall vi väl hinna före vintern få dom tvättade.
Ikväll var det en stolt pojke som bjöd in sin syster för att övernatta  i hans nya säng som är utdragbar..helt super bra med tanke på hans kompisar som kommer och övernattar och sen kan hans syster M  sova med där och dom kan ligga och kolla på några filmer eller spela tv spel....härligt!!
Först var jag inbjuden att få sova där i natt men plötsligt hade det ändrats och M fick äran att få sova där.Så nu får jag sova ensam då karln kör natt turen och ingen kissa heller som kommer och sova med mig då den är på semester hos min pappa.
Men en fördel ...jag får ha hela sängen för mig själv!!!
Nu skall den testas första gången...
och här är fönstertvättaren !!!
 
Kaaaaaos!!!
 
 
 

 
Det tar sig.....
 
 
 
Syskonkärlek...J bjöd in sin syster att övernatta i hans rum <3
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar